Billeje i Korsica Bastia Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Korsica Bastia Lufthavn filial

Adresse

Aéroport de Bastia Poretta, 20290 Lucciana, Frankrig
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdage
07:00 - 23:00

Vores services ved Korsica Bastia Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning i Korsika Bastia Lufthavn (BIA) giver dig alle muligheder for at opleve den skønhed og frodighed, der betegner øen Korsika. Det franske ferieparadis, som særligt er blevet kendt for bysbarnet Napoleon. Ved at vælge billeje i Korsika Bastia Lufthavn åbner du porten til et landskab med gyldne strande, bjerglandsbyer og maleriske havnebyer. Der venter altid nye oplevelser rundt om hjørnet, og med en bil har du en unik chance for at sammensætte dit helt eget Korsikaeventyr. Sixt Biludlejning i Korsika Bastia Lufthavn kan f.eks. tilbyde dig udlejningsbiler inden for kategorierne stationcars og 4x4, og du bestiller nemt online eller via telefonen.
Kør i Napoleons fodspor

Kør i Napoleons fodspor

Korsika Bastia Lufthavn, på fransk Aéroport de Bastia Poretta, ligger i det nordlige Korsika, ca. 30 minutters kørsel fra Bastia, der primært er kendt for sit idylliske havnemiljø og kirken Saint Jean Baptiste. Korsika er dog en sand skattekiste med frodige Middelhavsoplevelser, og det er derfor anbefalelsesværdigt at have benyttet sig af billeje i Korsika Bastia Lufthavn. Det giver dig nemlig en flyvende start på forretningsrejsen eller ferieopholdet. Du kan f.eks. sætte dig bag rattet og sætte kursen mod Ajaccio med Napoleons fødehjem, Maison Bonaparte, og du bør ligeledes give dig tid til at opleve seværdigheder som fæstningsværket Benifacio, byer som Calvi og de mange strande og bjergformationer.
Sixt billeje, et perfekt match

Sixt billeje, et perfekt match

Ved ankomsten til vores afdeling i Korsika Bastia Lufthavn, vil du blive mødt af et professionelt team, der tager mod dig med åbne arme. Vi er altid klar til at rådgive om vores forskellige bilmodeller, ligesom vi kan tilbyde dig ekstraudstyr, der giver stor komfort til turen på Korsikas veje. Et smart træk er, at du i ankomsthallen kan vælge din udlejningsbil via en app, når du har reserveret den ønskede bilkategori på forhånd.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Korsica Bastia Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Korsica Bastia Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Korsica Bastia Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Korsica Bastia Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Korsica Bastia Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Korsica Bastia Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Korsica Bastia Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Korsica Bastia Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Korsica Bastia Lufthavn

    Vis mere