Billeje i Nice Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Nice Lufthavn filial

Adresse

Terminal 1/Terminal 2, 06200 Nice, Frankrig
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:30 - 00:00
Helligdage
07:30 - 00:00

Vores services ved Nice Lufthavn

Biludlejning Nice Lufthavn

Biludlejning Nice Lufthavn

Når du sætter dig ind i din lejebil fra Sixt biludlejning i Nice Lufthavn er ferien sat i gang. Nice ligger kun 6 km fra byens lufthavn, og det er nemt at få styr på lejebilen, så snart du er landet. Når du lejer en billig lejebil fra Sixt Billeje i Nice Lufthavn, er du allerede godt på vej. Sixt biludlejning tilbyder frit kilometertal, LDW-forsikring, ekstra fører på kontrakten, og har du familien med, så udstyrer vi naturligvis bilen med barnesæde. Vi har det der skal til for, at give jer den bedste start på en god ferie i Nice.
Svøm, shop og nyd livet i Nice

Svøm, shop og nyd livet i Nice

Så snart i har forladt Nice Lufthavn og fundet jeres hotel, er i klar til at køre til en af de lange sandstrande, langs det azurblå hav. Her fra kan i bade og snorkle og nyde solen i et af de områder i Frankrig, som har flest solskinstimer hvert år. I kan også køre ind til centrum af Nice og shoppe. Her fås alt fra fransk modetøj og accessories til designermøbler og antikviteter. Om aftenen kan man nyde stemningen på byens mange flotte restauranter, cafeer og natklubber. Nogle af dem ligger helt nede ved stranden, andre på det mondæne strøg langs vandet.
Billeje Nice Lufthavn kan bringe dig vidt omkring

Billeje Nice Lufthavn kan bringe dig vidt omkring

Når du vælger at benytte dig af billeje fra Sixt biludlejning i Nice Lufthavn, kan du også køre ud og udforske oplandet. Bjergene ligger bare 1 times kørsel fra Nice, og trænger man til frisk luft og kølig brise vil man ikke blive skuffet. Man kan køre fra den ene smukke bjerglandsby til den næste. Mange af de små landsbyer ligger malerisk op ad bjergsiderne, på toppen af en tinde eller godt gemt i en dal. Du kan også forlade Nice og fortsætte vestpå langs kysten til Cannes og den berømte Croisette, hvor filmfolk fra hele verden hvert år spankulerer rundt i håb om, at netop deres film skal vinde De Gyldne Palmer. Nogle af filmfolkene har også lejet bil hos Sixt billeje i Nice Lufthavn.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Nice Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Nice Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Nice Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Nice Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Nice Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 7072 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,5)
Ved SIXT-filialen
(4,4)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Nice Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Nice Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Nice Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?