Billeje i Lyon

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Lyon

Sixt Biludlejning i Lyon

Sixt Biludlejning i Lyon

Hos Sixt Biludlejning i Lyon finder du udlejningsbiler af en fremragende kvalitet, der som regel har kørt under 25.000 km. Du er derfor helt klar til at tage på rejse i en af Frankrigs største byer, ligesom du naturligvis skal nyde en tur ud i Rhônedalen. Hos Sixt afdelinger i Lyon får du altid en god service samt kvalitetsbiler.Sixt Biludlejning i Lyon åbner regionen Auvergne Rhône Alpes op for dig. I Auvergne Rhône Alpes finder du både alperne, den smukke Rhônedal og en af Frankrigs største byer, Lyon. Der er med andre ord noget for enhver smag, hvis du kommer til denne del af Frankrig i forbindelse med en ferietur. Med billeje i Lyon kan du forene alpescenarier og storbyferie på en og samme tur.
Tag på tur op i alperne

Tag på tur op i alperne

Fra Lyon skal du kun køre omkring 100 km for rigtigt at være ankommet til alperne. Her kan du tage på spændende vandreture og nyde det imponerende panoramavue. Den letteste måde at komme op i bjergene og ned igen er med en lejebil fra Sixt. Lej en bil og få en GPS med på rejsen, så du kan finde rundt på de små veje. Herefter skal du blot pakke vandreudstyret og smide det bag i bilen, og så venter der ellers uforglemmelige oplevelser i de franske alper.
Kulturbyen Lyon

Kulturbyen Lyon

Sixt Biludlejning i Lyon er også et godt udgangspunkt for en storbyferie i selve Lyon. Byen er en vigtig kulturby i Frankrig, så hvis du vil nå rundt og se en masse, er det praktisk at kunne køre rundt. Vi kan bl.a. anbefale at tage et kig på seværdigheder som St. John katedralen, der er ærkebiskoppens hovedsæde, ligesom du skal nyde de mange museer i byen, hvor du vil finde fransk barokkunst med kendte værker fra kunsthistorien. Fra den helt gamle del af historien kan Lyon byde på ruinen af et romersk amfiteater.
Vi hjælper også gerne med ekstraudstyret

Vi hjælper også gerne med ekstraudstyret

Hos Sixt Biludlejning i Lyon får du lejebiler med det ekstraudstyr, som du har brug for, uanset om det er en bil med automatgear, en autostol eller måske GPS navigation, du efterspørger. Vi gør opmærksom på, at vi kun kan tilbyde dig reservation af en bestemt bilkategori og ej udvalgte modeller. Du kan f.eks. vælge mellem økonomibiler, sportsvogne, stationcars og 4x4. Har du brug for hjælp til billeje i Lyon, er du naturligvis altid velkommen med spørgsmål.
Show more
Godt at vide når du lejer i Lyon
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Lyon?
For at leje bil hos SIXT i Lyon skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lyon.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Lyon?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Lyon. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 7777 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,8)

FAQs om lejemål i Lyon

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Lyon?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Lyon?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Lyon?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?