Billeje i Tyskland

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Tyskland

Oplev Tyskland

Billeje i Tyskland -  Car Rental Germany

Billeje i Tyskland - Car Rental Germany

Hos Sixt er det nemt at arrangere biludlejning i Tyskland, da du finder os i alle de store byer, lufthavne og andre praktiske steder. Hos Sixt Biludlejning i Tyskland kan du finde et væld af forskellige typer biler, så du får dine behov opfyldt, ligegyldigt om du er på familieferie eller skal til vigtige forretningsmøder.Vi kan ikke garantere en bestemt model, da vi har stor efterspørgsel, men du får altid en bil, der matcher den kategori, du har valgt. Har du særlige behov, fx et barnesæde, ekstra kilometre eller ekstra chaffør, så bestiller du også nemt det på vores hjemmeside.
Billeje i Tyskland: Kom hele landet rundt

Billeje i Tyskland: Kom hele landet rundt

Selvom der er mange, der blot drøner igennem Tyskland for at komme til andre lande, så bør man unde sig selv at tage på en bilferie i Tyskland. Landet har masser af charmerende små byer med unikke historier, storbyer med alt hvad hjertet begærer inden for kunst og kultur og ekstremt fascinerende naturlandskaber med bjerge, skove, strande og søer. Helt fra toppen af landet (for eksempel Flensborg-Harrisle), lige syd for Danmark, og hele vejen igennem Tyskland finder du spændende ting at foretage dig. Når du har sørget for billeje i Tyskland kommer du nemt fra smukke naturegne, til storbyens pulserende liv og videre til unikke historiske bygninger eller slotte. Opdag hele Tyskland nemt og bekvemt med en lejet bil.
Nå mere med billeje i Tyskland

Nå mere med billeje i Tyskland

Når man besøger Tyskland er det selvfølgelig oplagt at besøge landets hovedstad Berlin, der er kendt for sin unikke historie med blandt andet Berlinmuren, der indtil 1989 delte byen i to . Byen byder på et væld af spændende oplevelser, som det er endnu nemmere at udforske med en bil fra Sixt Biludlejning i Tyskland. Frankfurt og Hamburg er også nogle storbyer, der er værd at besøge. Vil du gerne opleve noget uden for byerne er slottet i Heidelberg eller i Neushwanstein, der er kendt for deres romantiske og eventyragtige byggestil, oplagte. Vil du opleve ægte middelalderstemning er Rothenburg, der er grundlagt i 1274, stedet at tage til. Få det meste ud af din tid i Tyskland med en lejet bil fra Sixt biludlejning i Tyskland.
Show more
Godt at vide når du lejer i Tyskland
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tyskland?
For at leje bil hos SIXT i Tyskland skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tyskland.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Tyskland?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 199523 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,4)

FAQs om lejemål i Tyskland

Kan jeg booke et langtidslejemål i Tyskland?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Tyskland?

Udforsk vores biludlejningslokationer Tyskland

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Tyskland

Vis mere