Billeje i Munich

 

Mest populære i Munich

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved München Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Munich

Sixt Biludlejning i München

Sixt Biludlejning i München

München venter på dig i Bayern, og der er tale om en af Tysklands absolut største byer, hvorfor en udlejningsbil bliver en praktisk investering på rundturene. Er du interesseret i et særdeles attraktivt tilbud på en udlejningsbil, så lej en bil hos Sixt Biludlejning i München og få alle fordele ved at leje hos en af verdens største leverandører på området. Vores sortiment tæller alt fra varevogne til sportsvogne, og vores filialer ligger centralt placeret ved Münchens vigtigste knudepunkter. Du vælger naturligvis altid helt frit din filial og udlejningsbil. Når du skal på jagt efter en udlejningsbil hos Sixt Biludlejning i München, skal du vide, at du bestiller ud fra filialens specifikke kategorier. Det er f.eks. ikke en mulighed at leje de specifikke tyske bilmærker, men du er naturligvis altid velkommen til at angive særlige ønsker. Dit ønske om bilkategori, det være sig økonomibil, stationcar eller noget helt tredje, matches ved din ankomst med de modeller, vi har på lager. Kendetegnende for alle udlejningsbiler hos Sixt er imidlertid den høje kvalitet. Du kan således forvente dig en bil af nyere dato, der har kørt få tusinde kilometer, og som er toptunet til udlejning. Søger du at få ekstraudstyr med til din udlejningsbil, er det også noget, vi kan klare hos Sixt Biludlejning. Desuden er fuld kaskobeskyttelse, et ekstra navn på lejekontrakten, ubegrænset kilometertal og udvidet returneringsservice nogle af de services, du kan få gavn af. Bemærk venligst, at der kan være små forskelle, alt efter hvilken filial du vælger. Din udlejningsbil kan lejes online eller over telefonen.
Køreturen rundt i München

Køreturen rundt i München

Åbn sanserne og gør klar til nogle magiske køreture rundt i München by, der er en del af delstaten Bayern. Byen er kendt for sine mange messer, så måske er du endt i byen af forretningsmæssige årsager, men det betyder ikke, at du ikke skal se et par seværdigheder undervejs. Billeje i München kan f.eks. føre dig forbi det lokale fodboldstadion, hvor Bayern München stiller op til nogle drabelige opgør mod de lokale rivaler. Eller måske skal du shoppe omkring Marienplatz, hvor du f.eks. også finder Neues Rathaus. München er også en fantastisk kulturby med kirker som Frauenkirche og museumsområdet Pinakotekerne. München giver dig også mulighed for at nærstudere kongeslottet eller de lokale bierstuben, for selvfølgelig skal du smage på de lokale delikatesser! Sørg for at booke din Sixt billeje i München allerede i dag!
Show more

Godt at vide når du lejer i Munich

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Munich?
For at leje bil hos SIXT i Munich skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Munich.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Munich?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Munich. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 31927 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Vejen til SIXT
(4,5)
Køretøjet
(4,3)

FAQs om lejemål i Munich

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Munich?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Munich?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Munich?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?