Billeje i Köln

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Köln

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Köln/Bonn Lufthavn der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Köln

Sixt Biludlejning i Køln

Sixt Biludlejning i Køln

Billeje i Køln er en fremragende måde at udforske denne storby, der figurerer som en af Tysklands største. Her venter der bl.a. både et farverigt karnevalsmuseum, en spektakulær middelalderbydel, lange shoppinggader med spændende designløsninger samt zoologiske haver for de mindste. Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Køln og få mere ud af opholdet i Vesttyskland, der måske også fører dig videre ned gennem landet. Tjek vores mange muligheder allerede i dag. Sixt Biludlejning i Køln består af flere filialer i byen, så du finder os lige rundt om hjørnet, hvad enten du ankommer med fly, tog eller har været i indre by i en længere periode og nu søger en udlejningsbil til dagsudflugterne. Vores katalog er yderst velassorteret og sender dig bl.a. ud i et valg mellem kategorier som sportsvogne, cabrioleter, 4x4, økonomibiler og stationcars. Hos Sixt Biludlejning har vi valgt, at du lejer ud fra disse typer kategorier og altså ikke ud fra specifikke modeller, der er på lager. Ved ankomsten matcher vi modellen med den kategori, du har bestilt hjemmefra, enten via den elektroniske formular på vores hjemmeside eller via telefonsamtalen med vores medarbejderteam. Bemærk, at udlejningsbilen også kan udstyres med ekstraudstyr som GPS navigation, hvis det er et ønske fra din side. Uanset hvad du vælger, så leverer vi en prisvenlig og toptunet udlejningsbil, der indikerer, at Sixt Biludlejning er en kvalitetsleverandør.
Hvorfor lige Køln som feriedestination?

Hvorfor lige Køln som feriedestination?

Der kan jo være mange årsager til, at du netop lander i Køln. Måske drejer det sig om vigtige møder med forretningspartnere, måske er byen dit udgangspunkt for et længere roadtrip gennem det vestlige Tyskland og Rhinlandet, f.eks. mod Bonn, Leverkusen og Düsseldorf, eller måske har du blot forelsket dig i tanken om at kombinere et storbyophold med billeje i Køln. Byen er yderst seværdig, og grundet sin størrelse giver det god mening at investere i en udlejningsbil. Sørg for at nyde den helt unikke middelalderbydel med de 12 smukke kirker eller Kølns imponerende domkirke, ligesom der venter forskelligartede kunstoplevelser på så varierede museer som Museum Ludwig, Karnevalsmuseet og Chokolademuseet for blot at nævne et par få eksempler. Tjek også den ærværdige zoologiske have fra 1860 eller hippe shoppinggader som Hohe Strasse og Schilderstrasse. Der venter masser af aktiviteter i Køln, og din udlejningsbil bliver din bedste partner, når du vil undgå trætte fødder og samtidig vil have fleksibilitet til at planlægge dit eget dagsprogram.
Show more
Godt at vide når du lejer i Köln
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Köln?
For at leje bil hos SIXT i Köln skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Köln.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Köln?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Köln. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 9394 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Köln
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Köln?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Köln?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Köln?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?