Billeje i Berlin

 

Mest populære i Berlin

* Priserne er udregnet den 26.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Berlin Lufthavn der starter den 02.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Berlin

Billeje i Berlin med Sixt

Billeje i Berlin med Sixt

Hos Sixt Biludlejning i Berlin kan du finde lige den bil, der passer til din rejse og til din pengepung. Sixt billeje i Berlin har den bil du skal bruge, uanset om du er på forretningsrejse eller vil rundt ogse byen, og så har vi billige lejebiler i økonomiklassen, sportsbiler, firehjulstrækkere og varevogne. Næsten uanset hvor du er i byen, har Sixt Biludlejning Berlin en lokalitet, der hvor du har brug for os, bl.a. i lufthavnene Schönefeld og Tegel, så du kan sætte dig direkte ind i bilen, når du er landet med flyet. Brug vores nemme onlinesystem med prissammenligning af lejebiler til at bestille din feriebil og tilbehør såsom GPS-navigation, ubegrænset antal kilometer, barnesæde og yderligere førere af bilen, samt ordne depositum for leje af bilen. Biludlejning i Berlin skal være nem, praktisk og billig, og det er den hos Sixt.
Se Berlin fra vores billige lejebiler

Se Berlin fra vores billige lejebiler

Hvis du kun har en weekend til at se Berlin, skal du lease en bil, hvis du vil nå at se det hele. Berlin er spækket med ting, som du ikke vil gå glip af, bl.a. museumsøen, der lokker med fem museer i absolut verdensklasse, og fjernsynstårnet, hvor du kan skåle på rejsen og nyde udsigten over hele Berlin i det 368 meter høje tårn. Musikelskere vil uden tvivl overveje at køre hen for at høre Berlin Filharmonikerne, som anses for at være et af verdens bedste klassiske orkestre. En af de altoverskyggende attraktioner i Berlin er Berlinmuren, som engang adskilte byens borgere i øst og vest i over 30 år. Resterne af muren er hjem for bl.a. East Side Gallery, der med malerier af 118 kunstnere fra 21 lande kan fange din opmærksomhed i timevis. Ligemeget hvad der falder i din smag, så finder du det i Berlin. Spis mad fra hele verden eller haps en lokal karrypølse. Gå på opdagelse i Berlins hundredvis af retro-tøjbutikker eller find mærkevarer på shopping i Charlottenburg. Billeje i Berlin gør det hele muligt
Ud af byen med billeje i Berlin

Ud af byen med billeje i Berlin

Måske vidste du det ikke, men Europas største indendørs vandland Tropical Islands ligger kun 35 kilometer syd for Berlins Schönefeld-lufthavn. Her finder du badevandstemperaturer på op til 32 grader og en atmosfære, som om du var på en ægte palme-ø. En oplagt tur ud af byen med Biludlejning i Berlin.
Show more

Godt at vide når du lejer i Berlin

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Berlin?
For at leje bil hos SIXT i Berlin skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Berlin.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Berlin?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Berlin. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 14445 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,4)
Køretøjet
(4,3)

FAQs om lejemål i Berlin

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Berlin?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Berlin?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Berlin?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?