Billeje i Nürnberg

 

Mest populære i Nürnberg

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Nürnberg Syd 24h der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Nürnberg

Sixt Biludlejning i Nürnberg

Sixt Biludlejning i Nürnberg

Går bilrejsen mod det nordlige Bayern, så lej en bil hos Sixt Biludlejning i Nürnberg og få masser af komfort i form af en prisvenlig og toptunet udlejningsbil, der tager dig præcis derhen, hvor du ønsker det, hvad enten du er til fodboldbrag med FC Nürnberg, skal på messe med din nyeste kollektion eller er på vej ud for at se et af byens mange historiske monumenter. Billeje i Nürnberg hos Sixt kan bestilles her og nu, så alt er klar til ankomsten i Tyskland. Du finder Sixt Biludlejning i Nürnberg på flere centrale pladser i byen, der gør det nemt at kombinere valget af udlejningsbil med flyrejsen, bestemte hoteller eller videre transport med tog. Vores målsætning er, at biludlejning i Nürnberg skal være med til at lette rejsen, så du kan koncentrere dig fuldt ud om alle fornøjelserne eller dine vigtige forretningsforbindelser. Når du booker hjemmefra via vores hjemmeside eller over telefonen, sørger vi for, at udlejningsbilen fra den ønskede kategori er klar til afgang, når vi sammen har gennemgået punkterne i lejekontrakten. Du kan leje en bil ud fra kategorier som varevogne, cabrioleter, sportsvogne, stationcars, økonomibiler og 4x4.
Masser at se i Nürnberg

Masser at se i Nürnberg

Nürnberg hører geografisk set til i den nordlige del af Bayern, og billeje i Nürnberg kan således været et vigtigt udgangspunkt, hvis du vil videre ned gennem Tyskland. Du kan selvfølgelig også bare blive i Nürnberg med den kilometerlange bymur og de mere end 60 tårne. Fæstningsanlægget er en af byens vigtigste seværdigheder, men også de mange museer prioriteres højt hos de besøgende. Nürnberg er uløseligt forbundet med vigtige skildringer fra Anden Verdenskrig, hvilket du bl.a. kan studere på dokumentarcentret Reichparteitagsgelände. Byen rummer dog også mere lystige museer som et legetøjsmuseum og Kinder Bahn Land, hvis du da ikke kombinerer din biludlejning i Nürnberg med et besøg på det lokale fodboldstadion eller en tur i zoologisk have.
Styr på alle de praktiske detaljer

Styr på alle de praktiske detaljer

Hos Sixt Biludlejning sørger vi for, at der er styr på alle de praktiske detaljer omkring din billeje, når du først har taget de forskellige valg. Det sparer tid ved ankomsten, så der er mere tid til at opleve. Her hos Sixt har vi været en del af branchen siden 1912, så vi kan tilbyde dig et både trygt og prisvenligt samarbejde omkring biludlejning. Har du brug for flere tips eller råd om udlejningsbilerne, så kontakt os endelig.
Show more

Godt at vide når du lejer i Nürnberg

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Nürnberg?
For at leje bil hos SIXT i Nürnberg skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Nürnberg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Nürnberg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Nürnberg. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 5375 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

FAQs om lejemål i Nürnberg

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Nürnberg?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Nürnberg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Nürnberg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?