Billeje i Hamborg

 

Mest populære i Hamborg

* Priserne er udregnet den 26.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Hamborg Lufthavn der starter den 02.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Hamborg

Biludlejning i Hamborg Lufthavn

Biludlejning i Hamborg Lufthavn

Når du lander i Hamborg Lufthavn (HAM), finder du nemt Sixt Billeje i terminal 2. Her kan du vælge imellem det store udvalg af biler og stationscars, sportsvogne og convertibles samt det specielle udvalg af Sixt luksusbiler. På grund af den store efterspørgsel på bilerne, kan Sixt ikke garantere en bestemt bilmodel, men du får altid leveret en bil inden for den valgte bilkategori. Med en bil fra Sixt Billeje i Hamborg Lufthavn er havnerundfarten i Hamborg et must!Den internationale lufthavn i Hamborg ligger blot otte kilometer nord for byens centrum. Det er derfor oplagt at besøge den smukke havneby og tage på havnerundfart på Elben, som er Hamborgs livsnerve. Stig på båden ved Landungsbrücke i St. Pauli og nyd den smukke sejltur, der giver dig mulighed for at opleve Europas næststørste havneby fra vandsiden. Betragt de smukke, gamle huse langs Alster-søerne og tag billeder af den nye sprudlende arkitektur langs Elben.
Få naturskønne oplevelser med Biludlejning i Hamborg lufthavn

Få naturskønne oplevelser med Biludlejning i Hamborg lufthavn

Med en lejebil fra Biludlejning i Hamborg Lufthavn kan du udnytte, at du har ubegrænset kilometerantal. Fra Sixt Biludlejning i Hamborg Lufthavn er du kun 150 kilometers kørsel fra naturskønne oplevelser i nationalparken Schleswig-Holsteinske Wattenmeer. Med en leaset bil fra Sixt kommer du nemt omkring i det UNESCO-beskyttede vadeområde, og her venter der dig naturoplevelser ud over det sædvanlige.
Kør til stranden og få vind i håret

Kør til stranden og få vind i håret

Kun en lille times kørsel fra Hamborg Lufthavn byder Timmendorfer Strand ved Østersøen på intet mindre end 7 kilometer lang hvid sandstrand. Her kan der både surfes, spilles beach volley, vandres i det nærliggende naturområde, der også er kendt som Lille Schweiz eller bare dases. Her skulle alle i familien med andre ord kunne finde en form for fritidsbeskæftigelse.Book venligst jeres lejebil pr. telefon eller via online booking
Show more

Godt at vide når du lejer i Hamborg

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Hamborg?
For at leje bil hos SIXT i Hamborg skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Hamborg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Hamborg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Hamborg. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 13386 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,4)
Køretøjet
(4,3)

FAQs om lejemål i Hamborg

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Hamborg?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Hamborg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Hamborg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?