Billeje i Tjekkiet

 

Steder du kan begynde din rejse i Tjekkiet

Mest populære i Tjekkiet

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Prag Lufthavn Vaclav Havel der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Tjekkiet

Sixt Biludlejning i Tjekkiet

Sixt Biludlejning i Tjekkiet

Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Tjekkiet har du gode muligheder for at udforske dette smukke og fascinerende land. Du kan stoppe, når du har lyst og køre derhen, hvor du vil, hvilket giver en enorm frihed og fleksibilitet på rejsen, hvad enten det gælder bryllupsrejsen, weekendopholdet eller en længere kør selv ferie. Sixt har mange års erfaring med biludlejning og tilbyder kvalitetsbiler til overkommelige priser. Vi står altid til rådighed ved eventuelle spørgsmål for at sikre, at du får mest muligt ud af din rejse. Lej en bil allerede i dag!Ved at investere i en Sixt udlejningsbil har du den perfekte anledning til at opleve det bedste af dejlige Tjekkiet. Landet har generelt gode veje, og du har fuld frihed til at udvælge netop det, du gerne vil se undervejs. Husk, at du skal have lys på bilen døgnet rundt i Tjekkiet, og at det er forbudt at tale i mobiltelefon, mens du kører. I Tjekkiet bør du ikke gå glip af den historisk intressante og romantiske hovedstad Prag, hvor du bl.a. kan se den berømte Karlsbroen, der forbinder byens to dele, samt den 99 meter høje Skt. Vituskatedral på byens top. Med billeje i Tjekkiet kan du desuden opleve dejlig natur med smukke bjerge og floder. Tag gerne til Krkonose nationalpark, hvor du kan vandre om sommeren og stå på ski om vinteren.Eller oplev de varme kilder ved Karlovy Vary. Du kan også vende bilen mod et smukt slot og den gamle middelalderby Cesky Krumlov, som er med på UNESCO´s Verdensarvsliste.
Prisbillige kvalitetsbiler for enhver smag

Prisbillige kvalitetsbiler for enhver smag

Med billeje i Tjekkiet har du alle forudsætninger for at få formidable rejsebetingelser. Du er ikke langt fra enestående natur, flotte byer, og spændende kultur og historie. Hos Sixt giver vi dig adgang til mange førsteklasses biler samt ekstraudstyr og garantipakker, som du frit kan vælge imellem. Det er nemt at bestille via vores hjemmeside eller ved at ringe til vores Sixt team. Vi stræber altid efter at opfylde dine ønsker, uanset om du er på ferie med familien eller er på forretningsrejse, så du kan føle dig tilfreds med din Sixt biloplevelse. Vores medarbejdere er klar til at besvare spørgsmål og hjælpe dig, når du har brug for os. Und dig selv en komfortabel og tryg bilferie, der begynder ved Sixt Biludlejning i Tjekkiet.
Show more

Godt at vide når du lejer i Tjekkiet

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tjekkiet?
For at leje bil hos SIXT i Tjekkiet skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tjekkiet.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Tjekkiet?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 815 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio

FAQs om lejemål i Tjekkiet

Kan jeg booke et langtidslejemål i Tjekkiet?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Tjekkiet?

Udforsk vores biludlejningslokationer Tjekkiet

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Tjekkiet

Vis mere