Billeje i Ostrava

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Ostrava

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Ostrava-Svinov Hovedbanegård der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Ostrava

Sixt Biludlejning i Ostrava

Sixt Biludlejning i Ostrava

Tjekkiet har masser af attraktive feriemål, og her præsenterer vi dig for landets tredjestørste by, Ostrava. Lej en bil med Sixt Biludlejning i Ostrava og kom nemt rundt i en by, der på charmerende vis mikser industrihistorien inden for stål og jern med en række seværdige oplevelser i kulminerne, hvor både store og små kan være med. Desuden venter der både slotte ude i horisonten samt masser af restauranter, butikker og smukke bygningsværker. Book billeje i Ostrava allerede i dag og tag sammen med os til Tjekkiet! Ostrava sender dig geografisk set en tur til det nordøstlige Tjekkiet. Du får her en beliggenhed ved floden Oder, få kilometer fra den polske grænse, og de større polske byer er derfor et realistisk bud på gode dagsudflugter, når du vælger billeje i Ostrava. Ostravas historie som kulmineby fornægter sig ikke, og med besøg i Michalminen samt Landek Park kan du træde i minearbejdernes fodspor. Sidstnævnte har endda valgt at lave et oplevelsesmekka, der forener geologi, arkæologi og minedrift. Du får således en totaloplevelse. Industrikomplekset Vitkovice sender dig desuden på rundrejse i byens tidligere jernproduktion, som er en vigtig del af byens historie. Er du mere til det romantiske islæt, så besøg Silesian Ostrava Castle eller hop ind i din Sixt bil og tag på en kort køretur til eventyrlige Stramberk med Trubatårnet. Nok er Ostrava kendt som værende Tjekkiets stålhjerte, men der venter dig en masse guldrandede oplevelser i denne fantastiske by, og med biludlejning i Ostrava er du godt på vej!
Besøg et af Sixt tjekkiske kontorer

Besøg et af Sixt tjekkiske kontorer

Sixt Biludlejning er repræsenteret i en lang række lande med vores mere end 4000 stationer, og du opnår derfor en stor fleksibilitet, når du går efter bilferien som dit førstevalg. Vores kontorer i Ostrava og omegn er mere end klar til at hjælpe dig med bestillingen af din udlejningsbil. Ring til os eller klar bestillingen over nettet via få trin, hvis du allerede nu ved, om du ønsker en af vores økonomibiler, stationcars 4x4, cabrioleter eller sportsvogne. Du vælger frit, hvilke af vores kontorer der skal være dit udgangspunkt. Måske skal du leje bilen allerede i lufthavnen, eller måske venter du til en af dine dagsudflugter. Uanset om du skal bruge udlejningsbilen i 1, 3 eller flere dage, er vi altid klar til at hjælpe dig med en kompetent vejledning, herunder valg af ekstraudstyr, der tæller alt fra GPS til autostole.
Show more
Godt at vide når du lejer i Ostrava
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Ostrava?
For at leje bil hos SIXT i Ostrava skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Ostrava.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Ostrava?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Ostrava. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 17 anmeldelser
Køretøjet
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio
FAQs om lejemål i Ostrava
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Ostrava?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Ostrava?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Ostrava?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Ostrava

Vis mere