Billeje i Brno

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Brno

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Brno Slatina der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Brno

Sixt Biludlejning i Brno

Sixt Biludlejning i Brno

Er du vild med Tjekkiet og har måske allerede været i Prag, er du på ingen måde færdig med at udforske dette fantastiske land. Lej en bil via Sixt Biludlejning i Brno og tag turen til regionen Mæhren. Tjekkiets næststørste by er klar til at byde dig velkommen med slotte, vinmarker og interessante museer, der på charmerende vis kombineres med alle de moderne storbyindslag. Med billeje i Brno kan du sågar komme endnu længere rundt i landet. Måske lokker det med en tur over grænsen til Wien? Book din udlejningsbil hos Sixt allerede i dag. Din billeje i Brno kan bestilles over nettet eller ved at ringe til os.Med billeje i Brno får du mulighed for at køre rundt i den sydlige del af Tjekkiet. Du har f.eks. under 2 timers kørsel til Wien i Østrig og Bratislava i Slovakiet, så du har alle chancer for at skabe din egen europæiske miniferie, når du er på vej til Brno. Byen Brno er Tjekkiets næststørste, og det er bl.a. her, at du finder det fantastiske fæstningsværk Spilberk, der både har været hjemsted for et fængsel samt historiske samlinger, hvorfor du passende kan mikse gru med masser af historisk viden, når du træder ind i dette fæstningsværk fra det 13. århundrede. Er historiske bygninger din store interesse, rummer byen i øvrigt flere kirker, såsom Kapucinerkirken, der illustrerer kapucinermunkenes store betydning for byen. Der er tale om en livlig by med masser af gallerier, museer og restauranter, og lige syd for bygrænsen finder du flere fantastiske drypstenshuler, der er hele køreturen værd.
Sixt har bilen, du søger

Sixt har bilen, du søger

Uanset om du går efter en sportsvogn, cabriolet, 4x4, stationcar eller økonomibil, er der masser af valgmuligheder med Sixt Biludlejning i Brno. Udvalget kan dog variere en smule fra station til station, så tjek gerne udvalget her på siden eller ring direkte til vores dygtige medarbejdere, der også sidder klar til at informere dig om alt fra ekstraudstyr til, hvad du skal være særligt opmærksom på under din færdsel i landet. Hos Sixt er du i sikre hænder. Vi har været i branchen gennem mere end et århundrede, og vi er i dag et af verdens største selskaber inden for biludlejning. Vores filosofi er, at det skal være nemt at finde den ønskede udlejningsbil til billige penge, mens kvaliteten er helt i top. Bestil derfor trygt din udlejningsbil hos Sixt.
Show more
Godt at vide når du lejer i Brno
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Brno?
For at leje bil hos SIXT i Brno skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Brno.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Brno?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Brno. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio
FAQs om lejemål i Brno
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Brno?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Brno?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Brno?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Brno

Vis mere