Billeje i Mosnov

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Mosnov

Sixt Biludlejning i Mosnov

Sixt Biludlejning i Mosnov

Har du planer om at opleve Tjekkiets stålhjerte, Ostrava, med de mange interessante oplevelser omkring kulminerne samt byens slot? Flyver du til området, så lej en bil i Ostrava Lufthavn. Det sparer tid på rejsen til Ostrava. Vi gør det ekstra nemt for dig at finde en udlejningsbil inden for kategorier som sportsvogne, cabrioleter, økonomibiler, stationcars og 4x4 til billige penge, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Lad os sammen tage til det skønne Tjekkiet, book din billeje i Mosnov allerede i dag!Mosnov er byen, hvor du finder den internationale lufthavn, Leo%u0161Janá%u010Dek Lufthavn Ostrava, der servicerer Ostrava i det nordøstlige Tjekkiet. Der er tale om den tredjestørste by i landet. Vælger du billeje i Mosnov, kan du dermed få din udlejningsbil, så snart du lander med flyet. Det gør det nemt for dig at tilbagelægge de små 20 km, der er ind til selve Ostrava, hvor du naturligvis skal ud at opleve de mange seværdigheder, ligesom du kan tage videre ud i oplandet. Måske krydser du endda den polske grænse. Ostrava var tidligere kendt for sin minedrift inden for kul. I dag kan du selv turen ned i minerne og opleve en minearbejders arbejde. Det sker bl.a. i Michalminen samt Landek Park, hvor man med stor iver har forsøgt at sammensætte en totaloplevelse for turisterne, der kommer på rejse inden for såvel det arkæologiske som det geologiske univers. Samtidig er Silesian Ostrava Castle og industrikomplekset Vitkovice eksponent for nogen af de smukke og dybt interessante bygningsværker, der venter på dig i Ostrava.
Imødekommende service og kvalitetsbiler

Imødekommende service og kvalitetsbiler

Teamet hos Sixt Biludlejning i Mosnov er i høj grad til at vise dig, hvad en imødekommende Sixt service indebærer. Vi guider dig smidigt rundt i vores mange kategorier, og du skal her blot huske på, at du netop forhåndsbooker din udlejningsbil ud fra specifikke kategorier og ej modeller. Den aktuelle model kendes først ved afhentningen af bilen. Desuden står vi klar til at hjælpe dig med bestilling af ekstraudstyr og er naturligvis også klar med gode råd, hvis det er første gang, du lejer en bil hos Sixt. Du kan dog allerede nu være sikker på, at du får tildelt en kvalitetsbil, idet vi udelukkende opererer med kvalitetsprodukter, dog til lave priser. Langt de fleste af vores udlejningsbiler har kørt under de 25.000 km, og de er således i høj grad klar til biludlejning iMosnov.
Show more
Godt at vide når du lejer i Mosnov
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mosnov.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Mosnov?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Mosnov. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Mosnov?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio
FAQs om lejemål i Mosnov
Kan jeg booke et langtidslejemål i Mosnov?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mosnov?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Mosnov

Vis mere