Billeje i Brno Lufthavn

 

Vejvisning til Brno Lufthavn filial

Adresse

Letiste Brno-Turany 1, 627 00 Brno, Tjekkiet
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:30 - 16:00

Vores services ved Brno Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Brno Lufthavn (BRQ), så du kan opleve seværdighederne, der omkapsler Tjekkiets næststørste by. Er du til vinmarker, slotte og historiske museer mikset med et herligt indslag af moderne seværdigheder, får du den helt perfekte pakke. Billeje i Brno Lufthavn giver dig friheden til at tage på eventyr, morgen og aften, så du kan sammensætte et program, der passer ideelt til dit ophold. Hos Sixt i Brno kan du vælge mellem økonomibiler, stationcars, 4x4 og varevogne, der kan forsynes med ekstraudstyr efter dine ønsker. Vi kan varmt anbefale, at du bestiller din billeje i Brno Lufthavn allerede i dag, så det vigtigste punkt på to do listen er klaret!
Rundt i Mæhren med Sixt

Rundt i Mæhren med Sixt

Brno Lufthavn omtales også som Brno Turany Airport, og den ligger under en halv times kørsel fra Tjekkiets næststørste by, Brno, der hører hjemme i Mæhren (Morova) i den sydlige del af landet. Du befinder dig omtrent 220 km fra hovedstaden Prag. Brno kan tilbyde et væld af seværdigheder som fæstningsværket Spilberk, der trækker tråde helt tilbage til Napoleon. Byen bliver også prydet af en række charmerende kirker som bl.a. Kapucinerkirken, da kapucinermunkene har spillet en fremtrædende rolle for byen. Den moderne storby kan også bryste sig af Mendelmuseet og egen zoo, og kører man lidt syd for byen venter der endnu flere betagende drypstenshuler samt slotte og vinmarker. Det er Tjekkiet, når det er bedst!
Lad os klare din bestilling her og nu

Lad os klare din bestilling her og nu

Et af kendetegnene ved Sixt Biludlejning i Brno Lufthavn er den lettilgængelige service. Du finder os direkte i lufthavnen, og du kan både forhåndsbooke via telefon og over nettet. Kunne det være meget nemmere? Skulle du have spørgsmål til destinationen, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores dygtige team.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Brno Lufthavn

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Brno Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Brno Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Brno Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Brno Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio

Spørgsmål og svar om lejemål hos Brno Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Brno Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Brno Lufthavn

Vis mere