Billeje i Ostrava Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Ostrava Lufthavn filial

Adresse

Mosnov 401, 742 51 Mosnov, Tjekkiet
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 16:30

Vores services ved Ostrava Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Ostrava Lufthavn (OSR), så du kan opleve storbypulsen og naturseværdighederne på nærmeste hold i din Sixt bil. Du ankommer til en af Tjekkiets største byer, der har en ideel beliggenhed i forhold til dig, der gerne vil krydse landegrænserne. Vi kan varmt anbefale dig at kigge ind hos Sixt Biludlejning i Ostrava Lufthavn, hvor du kan leje økonomibiler såvel som stationcars, 4x4 og varevogne. Der er ganske enkelt et udvalg, der både sigter mod familieturen og erhvervskørsel. Vi er endvidere klar med ekstraudstyr, der højner komforten, når turen går gennem Tjekkiets landskab.
Lad os vise dig Ostrava

Lad os vise dig Ostrava

Ostrava Lufthavn bærer også navnet LeošJ anáček Airport Ostrava, og den ligger små 20 km fra selve Ostrava. Du er landet i det østlige Tjekkiet, blot få kilometer fra den polske grænse, og du kan derfor nemt nå videre til en by som Krakow, hvis du har valgt billeje i Ostrava Lufthavn. Du kan således opleve to meget forskellige byer på samme rejse. Ostrava har gennem årene været kendt for sin kulmineindustri, og i Michal minen, kan du opleve en lille del af fordums tiders minedrift. Du kan også dreje bilen videre mod slottet i Ostrava, der angiveligt sank ned i jorden grundet minedriften. Slottet er dog rekonstrueret. Måske lokker det også med en tur forbi egnens Beskidybjerge eller Ostrava Zoo.
Er du klar til at bestille her og nu? Billeje i Ostrava Lufthavner en rigtig god løsning, hvis du allerede nu ved, at du skal rejse meget rundt, enten i byen eller på egnen. Hvorfor ikke få friheden til at sammensætte dit eget program? Du kan ringe til os eller klare bestillingen over nettet, når du er klar til at bestille den ønskede bilkategori. Vi besvarer naturligvis også gerne spørgsmål!
Show more
Godt at vide når du lejer hos Ostrava Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Ostrava Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Ostrava Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Ostrava Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Ostrava Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Ostrava Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Ostrava Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Ostrava Lufthavn

Vis mere