Billeje
Tjekkiet
Oversæt
Tjekkiet
Ændre personlige oplysninger

Billeje Tjekkiet: Sixt Rent a Car

Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Tjekkiet har du gode muligheder for at udforske dette smukke og fascinerende land. Du kan stoppe, når du har lyst og køre derhen, hvor du vil, hvilket giver en enorm frihed og fleksibilitet på rejsen, hvad enten det gælder bryllupsrejsen, weekendopholdet eller en længere kør selv ferie. Sixt har mange års erfaring med biludlejning og tilbyder kvalitetsbiler til overkommelige priser. Vi står altid til rådighed ved eventuelle spørgsmål for at sikre, at du får mest muligt ud af din rejse. Lej en bil allerede i dag!

Sixt Biludlejning i Tjekkiet

Ved at investere i en Sixt udlejningsbil har du den perfekte anledning til at opleve det bedste af dejlige Tjekkiet. Landet har generelt gode veje, og du har fuld frihed til at udvælge netop det, du gerne vil se undervejs. Husk, at du skal have lys på bilen døgnet rundt i Tjekkiet, og at det er forbudt at tale i mobiltelefon, mens du kører. I Tjekkiet bør du ikke gå glip af den historisk intressante og romantiske hovedstad Prag, hvor du bl.a. kan se den berømte Karlsbroen, der forbinder byens to dele, samt den 99 meter høje Skt. Vituskatedral på byens top. Med billeje i Tjekkiet kan du desuden opleve dejlig natur med smukke bjerge og floder. Tag gerne til Krkonose nationalpark, hvor du kan vandre om sommeren og stå på ski om vinteren.Eller oplev de varme kilder ved Karlovy Vary. Du kan også vende bilen mod et smukt slot og den gamle middelalderby Cesky Krumlov, som er med på UNESCO´s Verdensarvsliste.

Prisbillige kvalitetsbiler for enhver smag

Med billeje i Tjekkiet har du alle forudsætninger for at få formidable rejsebetingelser. Du er ikke langt fra enestående natur, flotte byer, og spændende kultur og historie. Hos Sixt giver vi dig adgang til mange førsteklasses biler samt ekstraudstyr og garantipakker, som du frit kan vælge imellem. Det er nemt at bestille via vores hjemmeside eller ved at ringe til vores Sixt team. Vi stræber altid efter at opfylde dine ønsker, uanset om du er på ferie med familien eller er på forretningsrejse, så du kan føle dig tilfreds med din Sixt biloplevelse. Vores medarbejdere er klar til at besvare spørgsmål og hjælpe dig, når du har brug for os. Und dig selv en komfortabel og tryg bilferie, der begynder ved Sixt Biludlejning i Tjekkiet.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice