Billeje
Thailand
Oversæt
Thailand
Ændre personlige oplysninger

Billeje Thailand: Sixt Rent a Car

Thailand byder på en mængde uforglemmelige seværdigheder og oplevelser, og mange af dem kan man kun nå med bil. Med billeje i Thailand har du således rig mulighed for at opdage landet og dets smukke natur. Sixt har mange års erfaring og er en de største leverandører af udlejningsbiler på verdensplan, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig kvalitetsbiler, en fremragende service og overkommelige priser. Vores mål er at gøre din bilrejse smidig og behagelig, og vi hjælper med spørgsmål og assistance for at opfylde dine individuelle behov. Så lej en bil i dag til weekendopholdet, bilferien eller forretningsrejsen og afhent den direkte ved Sixt Biludlejning i Thailand og oplev her vores formidable service og professionalisme.

Sixt Biludlejning i Thailand

Dejlige Thailand i Sydøstasien er et utroligt populært feriemål og tiltrækker turister fra hele verden. Du kan vælge at afhente bilen fra en af vores mange Sixt stationer i landet, alt efter hvor du planlægger at begynde rejsen. Det er generelt nemt at tage rundt med bil i Thailand, men vær opmærksom på, at man kører i venstre side, og at du skal have et internationalt kørekort, der gælder i seks måneder. Med billeje i den pulserende metropol Bangkok bør du ikke gå glip af det imponerende palads Grand Palace og templet Wat Pro, også kendt som Den Liggende Buddhas Tempel. Hvis du i stedet lægger ud med at besøge Nordthailand, f.eks. ved naturskønne Chiang Mai, kan du tage på trekkingtur, ride på elefantryg, sove i junglen eller vandre i dejlige parker, såsom DoiInthanon Nationalpark. En anden populær station ligger i Krabi, hvorfra du ikke har langt til strandliv og fantastisk natur. Tag gerne på bådtur mellem områdets mange øer og oplev bl.a. øparadiset Ko Phi Phi eller dyk ned under havets overflade og svøm med alle de farverige fisk.

Bestil din Sixt lejebil i dag

Sixt blev etableret i 1912 i Tyskland og har i dag kontorer over hele verden. Alle Sixtbiler er af en meget høj standard og det er super nemt at bestille via vores hjemmeside eller pr. telefon, så udlejningsbilen står klar ved ankomsten. Når du bestiller din udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Thailand, skal du først vælge den ønskede bilkategori blandt vores mange kvalitetsbiler, såsom en økonomibil eller stationcar, og eventuelt udvælge ekstraudstyr, såsom GPS og autostol, der gør rejsen mere behagelig og tryg. Med billeje i Thailand har du aldrig langt til smuk natur og afslapning på ferien, og ved at leje en bil fra Sixt opnår du en større frihed og fleksibilitet på rejsen.

 

Områder med Sixt stationer

 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice