Billeje i Surat Thani

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Surat Thani

Sixt Biludlejning i Surat Thani

Sixt Biludlejning i Surat Thani

Sixt Biludlejning og Surat Thani er det perfekte match! Byen ved Den Thailandske Golf er måske ikke så kendt som mange af landets store turistdestinationer, men det behøver bestemt ikke at være en ulempe. I Surat Thani har du nemlig rig mulighed for at køre på opdagelse på egen hånd og opleve den autentiske og gæstfrie thailandske kultur. I Surat Thani Lufthavn står vores personale klar til at tage imod dig, når du ankommer, så oplevelserne ikke lader vente på sig. Måske venter der også vigtige forretningsmøder i dette dejlige område af Thailand, hvorfor du har brug for hurtigt at komme videre via din billeje i Surat Thani. Husk at leje en bil allerede i dag. Af og til er det spændende at opdage et sted, som ikke er på de flestes radar. Et sted, som man kan have lidt for sig selv, og hvor ferieeventyret dog med garanti har alle de rette ingredienser. Dét er Surat Thani. Byen er et yderst godt udgangspunkt for at udforske nogle af Thailands flotteste steder, og med en Sixtbil kan du komme rundt og få set det hele. Sæt dig for eksempel bag rattet og tag turen ud til den store og flotte nationalpark Khao Sok, hvor der ud over områdets berømte elefantreservat også venter dig en naturoplevelse, du næppe finder noget andet sted i verden med tæt regnskov, høje bjerge og smukke søer. Derudover er Surat Thani også et oplagt valg, hvis du vil vende blikket mod øst og besøge nogle af de dejlige øer i Den Thailandske Golf, og så må du selvfølgelig heller ikke snyde dig selv for de mange hyggelige markeder og det dejlige havneområde i selve byen. Surat Thani har lidt af det hele, og vælger du Sixt som din rejsemakker, får du rig mulighed for at sammensætte et ophold på dine præmisser!
Ældst, størst og mest serviceminded

Ældst, størst og mest serviceminded

Superlativerne klæber sig til Sixt Biludlejning. Når du vælger billeje i Surat Thani eller på et af vores 4000 andre kontorer på internationalt plan, møder du Sixtkoncernen, der har været med lige siden 1912. Vi er ikke alene ét af de ældste firmaer i biludlejningsbranchen, men også et af de største. Vores serviceorienterede tilbud omfatter topbiler af nyere dato, der naturligvis altid leveres gennemtjekket og til favorable priser. Vi glæder os meget til at se dig hos Sixt Biludlejning Surat Thani inden for nærmeste fremtid!
Show more
Godt at vide når du lejer i Surat Thani
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Surat Thani?
For at leje bil hos SIXT i Surat Thani skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Surat Thani.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Surat Thani?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Surat Thani. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 8 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Køretøjet
(4,9)

FAQs om lejemål i Surat Thani

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Surat Thani?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Surat Thani?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Surat Thani?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Surat Thani

Vis mere