Billeje i Phuket

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Phuket

Sixt Biludlejning i Phuket

Sixt Biludlejning i Phuket

Thailand er et af de mest populære rejsedestinationer, og Phuket har mange besøgende hvert år. Af god grund. Området byder på fantastiske strande og natur, lækker mad og mange spændende seværdigheder. Med en udlejningsbil fra Sixt opnår du friheden til at opleve det hele på egen hånd og i det tempo, der passer til netop dig.
Lej en bil hos Sixt og afhent den hos Sixt Biludlejning i Phuket, når det passer dig. Vi hjælper dig med at finde den ønskede udlejningsbil og få styr på alt det praktiske, så du har tid til at nyde opholdet, hvad enten det gælder ferie eller forretninger.
Besøg dejlige strande og øer

Besøg dejlige strande og øer

Med Sixts billeje i Phuket har du ikke langt til dejlige strande og smuk natur. Styr Sixtbilen mod en af de store flotte strande, f.eks. livlige Patong Beach, som har mange aktiviteter, eller den lidt mere rolige strand Karon Beach, som har mange lækre restauranter. Hvis du leder efter mere fred og ro, kan vi anbefale Freedom Beach, som man kun kan sejle til i en longtail båd eller Leam Sing for enden af en stejl trappe, og hvor du også kan spise på en hyggelig restaurant og betragte den nærmeste magiske solnedgang.
Det er også oplagt at besøge nogle af de dejlige øer ud for kysten af Phuket. Tag på en bådtur og oplev bl.a. øparadiset Ko Phi Phi. Den mindre af øerne, Ko Phi Phi Leh, og stranden Maya Beach er kendt fra filmen "The Beach" med Leonardo Di Caprio. En anden filmkendis er James Bond Øen ved den smukke bugt Phang Nga.
Bestil din Sixtbil i dag

Bestil din Sixtbil i dag

Her hos Sixt begyndte vi med at udleje biler i 1912, og i dag har vi kontorer over hele verden, faktisk i mere end 100 lande. Sixt Biludlejning i Phuket er en fremragende eksponent for den verdensomspændende succes. Vi udlejer kun kvalitetsbiler af den højeste standard og altid til lave priser, så du har råd til at udforske verden. Sammenlign priser, se tilbud og vælg den ønskede kategori for din lejebil, f.eks. en økonomibil eller 4x4, og bestil også ekstra tilbehør her på hjemmesiden.
Vi på Sixt har mange års erfaring og ekspertise inden for udlejningsbranchen. Det er nemt at booke via hjemmesiden eller pr. telefon, og vi står klar til at besvare dine spørgsmål. Sixts billeje i Phuket er et fremragende udgangspunkt for eventyr og er begyndelsen på en fantastisk rejse.
Show more
Godt at vide når du lejer i Phuket
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Phuket?
For at leje bil hos SIXT i Phuket skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Phuket.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Phuket?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Phuket. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Phuket

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Phuket?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Phuket?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Phuket?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Phuket

Vis mere