Billeje i Udon Thani Lufthavn

 

Vejvisning til Udon Thani Lufthavn filial

Adresse

Promprakai road, Moo1,Makkaeng, 41000 Udon Thani, Thailand
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 19:00
Helligdage
07:00 - 19:00

Vores services ved Udon Thani Lufthavn

Sixt Biludlejning i Udon Thani Lufthavn

Sixt Biludlejning i Udon Thani Lufthavn

Velkommen til Sixt Biludlejning i Udon Thani Lufthavn (UTH). Som et af verdens største biludlejningsselskaber er vi i høj grad indstillet på at levere kvalitetsbiler til kør selv ferien i det nordøstlige Thailand. Lufthavnen har flest indenrigsflyvninger, hovedsageligt fra Bangkok. Arrangér din billeje med Sixt, så udlejningsbilen venter på dig, når du ankommer til Udon Thani Lufthavn. Vi assisterer dig gerne på rejsen og hjælper med at gøre dit ophold i Thailand til en af de oplevelser, du husker tilbage på med glæde.
Går du efter souvenirs eller vilde dyr?

Går du efter souvenirs eller vilde dyr?

Mange vælger en ferietur til Udon Thani for at nyde skøn natur eller slappe af ved et af de mange vidunderlige kursteder. Sixts billeje i Udon Thani Lufthavn er en fantastisk transportløsning, når du skal nå nationalparken Phu Phrabat med udgravninger fra bronzealderen samt den skønne park Nong Prajak, som har en imponerende mængde planter, blomster og vilde dyr. Lad også kvalitetsbilen fra Sixt tage dig til byens spændende natmarked med souvenirs eller til Udon Thani Regionsmuseum for at lære mere om den lokale historie. Det er let at arrangere en bilrejse, online eller telefonisk, med start ved Sixt Biludlejning i Udon Thani Lufthavn. Lej en bil hos Sixt og glæd dig til at opleve en måske mindre kendt side af Thailand
Oplev Udon Thani i en førsteklasses Sixtbil

Oplev Udon Thani i en førsteklasses Sixtbil

Din komfortable Sixtbil kan lejes til en yderst konkurrencedygtig pris ved Sixt Biludlejning i Udon Thani Lufthavn. Udon i den nordøstlige provins byder på smukke naturseværdigheder, som du kan nyde fra en praktisk 4x4, stationcar eller økonomibil. Bestil også gerne en nyttig GPS, som hjælper dig med at finde vej, nyd ubegrænset kilometertal samt tegn fuld kaskobeskyttelse for indre ro på rejsen. Billeje i Udon Thani Lufthavn er indlysende, når bilen skal med på rejsen!
Show more

Godt at vide når du lejer hos Udon Thani Lufthavn

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Udon Thani Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Udon Thani Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Udon Thani Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Udon Thani Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 11 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Aflevering af køretøj
(4,4)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Udon Thani Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Udon Thani Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Udon Thani Lufthavn

    Vis mere