Billeje i Udon Thani

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Udon Thani

Sixt Biludlejning i Udon Thani

Sixt Biludlejning i Udon Thani

Begynd turen med et besøg hos Sixt Biludlejning i Udon Thani, inden du begiver dig ud på eventyr i det nordlige Thailand. Uanset om du planlægger at udforske lokalområdet eller skal bruge byen som udgangspunkt til flere længere ture rundt i Laos, Vietnam eller måske sågar til Kina, bliver du helt sikkert begejstret over den store spontanitet, der følger med en udlejningsbil fra Sixt. Billeje i Udon Thani bringer dig ubesværet rundt i en gammel by, der byder på masser af historie, autentisk thailandsk kultur samt dejlige naturoplevelser, og hvad er bedre end at opleve alt det i sit eget tempo og i sin egen rangorden? Læg vejen forbi vores kontor, og så hjælper vi med at gøre favoritdestinationen endnu mere tilgængelig! Billeje i Udon Thani sender dig gennem porten til både Laos, Vietnam og Kina. Med en Sixtbil er du godt rustet til at udforske ikke kun selve byen, men også de omkringliggende lande. Sæt dig bare bag rattet og tag en hurtig tur over grænsen til Laos kun 50 km mod nord, eller kør et par 100 km stik mod øst, tværs gennem Laos og kør på opdagelse i Vietnam i stedet. Uanset om du vælger dagsture med megen kørsel eller en rundrejse med overnatninger, er der helt sikkert nok at se og gøre. Hvis du er frisk på en længere køretur, er byen også et godt udgangspunkt for en tur til Kina, ca. 400 km mod nord. At leje en bil i Udon Thani behøver dog ikke kun være med det formål at komme videre til andre steder, for du finder også spændende oplevelser tættere på. Vi anbefaler især et besøg i det historiske område Phu Phra Bat, hvor du kan se et væld af unikke klippeformationer med templer og forhistoriske hulemalerier. Både her og i Udon Thani generelt er der rig mulighed for at få oplevelser af det ægte Thailand med hjem i bagagen.
Biludlejning i Udon Thani kan vælges af alle

Biludlejning i Udon Thani kan vælges af alle

Du finder vores kontor i Udon Thani direkte i lufthavnen, så du kan komme i gang med at udforske skønne Nordthailand med det samme. Vi står altid klar med et stort udvalg af kvalitetsbiler til fordelagtige priser, og vi har helt sikkert noget der falder i din smag. Rejser du med familien, og skal du bruge en stationcar med masser af plads til bagage? Eller måske en terrængående 4x4?
Show more
Godt at vide når du lejer i Udon Thani
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Udon Thani.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Udon Thani?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Udon Thani. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Udon Thani?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 5 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Aflevering af køretøj
(4,4)
FAQs om lejemål i Udon Thani
Kan jeg booke et langtidslejemål i Udon Thani?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Udon Thani?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Udon Thani

Vis mere