Billeje i Khon Kaen Lufthavn

 

Mest populære i Khon Kaen Lufthavn

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Khon Kaen Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Khon Kaen Lufthavn filial

Adresse

68/24 Maliwan Rd,Tambon Banped, 40000 Khon Kaen, Thailand
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 19:00
Helligdage
07:00 - 19:00

Vores services ved Khon Kaen Lufthavn

Sixt Biludlejning i Khon Kaen Lufthavn

Sixt Biludlejning i Khon Kaen Lufthavn

Hvis du planlægger en bilrejse i Nordthailand, bør du overveje billeje gennem Sixt Biludlejning i Khon Kaen Lufthavn (KKC). Her får du kontakt til en af verdens største udbydere inden for området. Lej en bil og få gavn af den mest bekvemme transportsform ind til Khon Kaen centrum, som ligger 6 km fra lufthavnen, og rundt i den nordlige del af landet. Udforsk byen og landet, som du ønsker det.
Af sted mod golfbaner og fæstninger!

Af sted mod golfbaner og fæstninger!

Khon Kaen i det nordøstlige Thailand er en voksende by, som bl.a. er kendt for sin silkeproduktion såvel som sit universitet. Billeje i Khon Kaen Lufthavn åbner op for muligheden for at opleve det bedste af byen og omegnen. Khon Kaen er hjemsted for naturparker og bevarelse af vilde dyr, hvilket inkluderer aktiviteter for både den eventyrlystne og dig, der søger ren rekreation. Tag en tur på hesteryg eller rid på elefant og udforsk Thailands jungle. Golfelskere kan desuden nyde byens golfbaner med henholdsvis 18 og 9 huller, og som rejsende bør du ej heller gå glip af Khon Kaens kulturelle seværdigheder, herunder et utal af museer og gamle fæstninger. Besøg også gerne de mange buddhistiske templer, bl.a. Wat Sa Bua Kaeo med de flotte kalkmalerier. Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Khon Kaen Lufthavn og kom vidt omkring.
Nyd prisvenlige kvalitetsbiler og god service med Sixt

Nyd prisvenlige kvalitetsbiler og god service med Sixt

Sixts billeje i Khon Kaen Lufthavn er lig med en personlig service, favorable priser og en pålidelig bil på rundrejsen i Khon Kaen. Uanset om du søger en smart økonomibil, praktisk stationcar eller robust 4x4 til eventyret, hjælper teamet dig med at bestille den telefonisk eller online. Vælg dit prisvenlige køretøj ved Sixt Biludlejning i Khon Kaen Lufthavn og bestil gerne ekstraudstyr, så du får endnu mere ud af udlejningsbilen.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Khon Kaen Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Khon Kaen Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Khon Kaen Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Khon Kaen Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Khon Kaen Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 10 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Khon Kaen Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Khon Kaen Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Khon Kaen Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Khon Kaen Lufthavn

    Vis mere