Billeje
Qatar
Oversæt
Qatar
Ændre personlige oplysninger

Billeje Qatar: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Qatar og nyd ørkenlandet ved Den Persiske Bugt. Vi tilbyder dig f.eks. biludlejning i Qatars hovedstad Doha. Her står det dig frit for, om du søger en lejebil allerede i lufthavnen, eller om du foretrækker at booke din biludlejning ved en af de andre centralt beliggende kontorer. Billeje er en fremragende løsning, hvis du har mod på eventyr i et landskab, der emmer af 1001 nats eventyr, eller skal bruge bilen på din forretningsrejse i landet. Uanset formål, så vi har et godt ydelsesforhold mellem pris og kvalitet, hvorfor vi varmt kan anbefale dig at kigge nærmere på vores billeje i Qatar.

Sixt Biludlejning i Qatar

Færdselsreglerne svarer meget til de europæiske. Der er dog nogle få særregler, du skal overholde, når du vælger biludlejning i Qatar.Du må f.eks. ikke køre med alkohol i blodet, ligesom du altid skal medbringe kørekort, personlige papirer som pas samt forsikringspolice. En autostol til børnene er anbefalelsesværdig, og det er en række af de tilbehørsdele, vi tilbyder sammen med vores udlejningsbiler. Du kan få øvrige detaljer om parkering m.m. på turistkontorer og hoteller, men er også velkommen til at kontakte os med henblik på nærmere information. Det betaler sig i øvrigt at have en smule tålmodighed, når du kører rundt i byerne, hvor der er mange biler på vejene, og det er bestemt ikke alle trafikanter, der overholder reglerne. Og til sidst et par gode tips: Medbring drikkevand, hvis du skal forlade bilen undervejs. Luk lidt luft ud af dækkene, inden du kører i ørkensandet, og pump dækkene op igen, når du kommer tilbage på vejen.

På vej ind i 1001 nats eventyr med Sixt

Mange rejsende har prøvet at rejse via Doha i Qatar, men det lille ørkenrige er absolut et længere besøg værd. Qatar er et land rigt på seværdigheder, og billeje i Qatar er det perfekte springbræt til uforglemmelige oplevelser. Doha har både gamle monumenter som State Mosque, Museet for Islamisk Kunst, Katara Cultural Village og Souq Waqif markedet, der bringer dig direkte ind i 1001 nats eventyr med originale håndværksvarer, men også dyr luksusprodukter. Kør også gerne en tur langs den svale kyst og nyd stranden The Corniche eller Simaisma Beach. Du kan også tage din udlejningsbil hen til de store golfbaner eller prøve at slå din makker i tennis, og det er de gode til i Qatar. Ude i landet er der både kyst og ørken. Kør i din udlejningsbil hen til den charmerende arabiske perle Al Khor med dens flotte bygninger og omgivelser, rid på kameler, kig på flamingoer og ikke mindst de lokale markeder. Nyd ligeledes de kulinariske perler i de små restauranter.

 

 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice