Billeje i Portugal

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Portugal

Mest populære i Portugal

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Lissabon Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Portugal

Sixt Biludlejning i Portugal

Sixt Biludlejning i Portugal

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Portugal allerede i dag via vores hjemmeside eller ved at ringe direkte til det respektive kontor. Når du står over for valget af Sixt Biludlejning i Portugal, kan du f.eks. vælge vores kontorer i lufthavnene i Lissabon og Porto og desuden i PontaDelgada, Velas, Castelo Branco, Santa Cruz, Faro, Horta, Funchal og Moreira de Maia på De Kanariske Øer. Sixt Biludlejning er en af de største aktører for biludlejning, og vi kan give dig gode deals på kvalitetsbiler samt en tryghedsskabende service, der gør billeje i Portugal til et ganske naturligt valg.Når du kører rundt i den portugisiske trafik, møder du mange af de regler, du allerede kender fra hverdagen herhjemme. Det gælder f.eks. regler i forhold til mobiltelefoni under kørslen. Du skal ligeledes være opmærksom på, at en ulovlig parkering kan resultere i hjullås fra myndighedernes side, hvorefter bilen bliver bugseret væk. Forsøg derfor altid at overholde de gældende regler. Vær også opmærksom på, at bøder typisk skal betales på stedet, men i de fleste tilfælde vil det være muligt at betale med kort. Flere steder skal der ligeledes betales bompenge. Bemærk her, at de grønne vejbaner kun er beregnet til autobetaling af bompenge. Er du i tvivl om det mindste, eller søger du flere informationer, kan du altid kontakte os direkte. Vi ser altid frem til at hjælpe dig videre.De mange attraktioner i PortugalHvis man skulle beskrive alle seværdighederne i Portugal, skulle der timer til. Mange. Men når du kommer fra en af lufthavnene eller de andre Sixt udlejningsstationer, skal du ikke køre mange minutter, før der dukker seværdigheder op i horisonten. Det gælder bl.a. i storbyer som Lissabon og Porto. Porto har enflot og internationalt anerkendt arkitektur, flotte pladser og monumenter samt restauranter hvor du kan nyde mikset af sardiner og portvin, et livligt natteliv og havnestemning i mange af døgnets timer. Både her og i Lissaboner der en moderne storbypuls, og Lissabons beliggenhed ved Tejoflodens munding samt Bélem taler for, at du må besøge hovedstaden, der i de seneste år er blevet en ret eftertragtet destination. Men uanset hvor du lejer din Sixt udlejningsbil, har byerne og det klipperige kystlandskab en masse at byde på. Kør fra Faro med dens særegne folkemusik og turiststedet Algarve helt sydpå langs Atlanterhavets vidtstrakte strande, hvor du kan surfe i de store bølger og nyde de lækre hoteller samt kystens natteliv. Så book din billeje i Portugal allerede i dag.
Show more
Godt at vide når du lejer i Portugal
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Portugal?
For at leje bil hos SIXT i Portugal skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Portugal.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Portugal?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 28884 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,6)

FAQs om lejemål i Portugal

Kan jeg booke et langtidslejemål i Portugal?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Portugal?