Billeje i Porto Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Porto Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Porto Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Porto Lufthavn filial

Adresse

Francisco Sá Carneiro Airport, 4470-558 Maia, Portugal
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 00:00
Helligdage
07:00 - 00:00

Vores services ved Porto Lufthavn

Sixt Biludlejning i Porto Lufthavn

Sixt Biludlejning i Porto Lufthavn

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Porto Lufthavn (OPO). Herfra er du klar til at opleve en portugisisk metropol, der hylder fantastisk arkitektur og den moderne storbypuls, som indkapsles på smukkeste vis af Duorofloden og de middelalderlige stræder. Der er derfor al mulig grund til at sætte kursen mod Porto Lufthavn. Hos Sixt Biludlejning i Porto Lufthavn kan vi tilbyde dig valgmuligheder som økonomibiler, stationcars, 4x4, sportsvogne og cabrioleter, og der er derfor en stor sandsynlighed for, at vi har den helt perfekte udlejningsbil til din rejse rundt i Porto. Bestil din bilkategori via hjemmesiden eller ved at ringe til vores dygtige team.
Oplev de arkitektoniske perler i Porto

Oplev de arkitektoniske perler i Porto

Porto Lufthavn går under den officielle titel Francisco sa Carneiro Airport, der ligger få kilometer fra byen Porto i det nordlige Portugal. Byen spænder vidt, lige fra en rig kulturhistorie til moderne arkitektur fra det 21. århundrede. Du skal bl.a. sætte kursen mod bygningsværker som Casa da Musica, kirken Sâo Francisco og broen Dom Luis. Porto er også kendt for sit smukke strøg, Cais da Ribeira og Portos Barredo. Billeje i Porto Lufthavn er kort et fantastisk alternativ, hvis du vil hurtigt rundt i byen eller vil tage turen sydpå til hovedstaden Lissabon.
Porto med havnemiljø og portvin

Porto med havnemiljø og portvin

Porto er en idyllisk destination, ikke mindst på grund af havnemiljøet og den skønne portvin, der har sin oprindelse i netop Porto. Vælg billeje i Porto Lufthavn, så du kan opleve de mange nydelser i byen. Vi tilbyder dig også flere ekstra services såsom autostole, forsikringer og GPS navigation. Det er ting, der er med til at højne komforten under kørslen. Kontakt os, så vi kan rådgive dig om de mange muligheder. Hos Sixt tilbyder vi dig en professionel biludlejningsservice, der har været i gang siden 1912.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Porto Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Porto Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Porto Lufthavn skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Porto Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Porto Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 5158 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Køretøjet
(4,5)
Spørgsmål og svar om lejemål hos Porto Lufthavn
Kan jeg booke et langtidslejemål i Porto Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Porto Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?