Billeje i Lisboa

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Lisboa

Sixt Biludlejning i Lissabon

Sixt Biludlejning i Lissabon

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Lissabon og oplev stemningen i Portugals charmerende hovedstad, hvor du både kan sejle på Tejofloden og komme helt til tops i historiske seværdigheder, der figurerer på UNESCO’s Verdensarvsliste, ligesom du kan tage på tur rundt i de mange spændende museer eller de grønne landskaber uden for byen, hvor det er oplagt at nyde landets nationaldrik, portvinen. Med biludlejning i Lissabon er du klar til at tage på en historisk rundtur i Lissabons opland krydret med det pulserende cityliv og masser af portugisisk gastronomi i verdensklasse!Lissabon er lettilgængelig via sin internationale lufthavn, og denne europæiske hovedstad på Portugals vestkyst har rigtig mange seværdige perler, hvilket du snart opdager med billeje i Lissabon. Byen huser bl.a. et af verdens største akvarier, Oceanarium, og borgen Sâo Jorge, der troner stolt på sit højdedrag over byens centrum. Lissabon på Den Iberiske Halvø er opbygget på flere høje, ligesom man ser det i Rom, og du kan derfor roligt forvente dig et kuperet terræn. Ét af højdepunkterne, så at sige, er at lade sig transportere med Santa Justa byelevatoren. Byen er endvidere rig på mange former for museer, og især transportmuseet og Gulbenkianmuseet er anbefalelsesværdige. Du kan også stille Sixt bilen et øjeblik og snuppe en sejltur på Tejofloden.
Ud i Lissabons opland Med Sixt billeje i Lissabon kan du vælge mellem kvalitetsbiler, såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Du kan ligeledes vælge ekstraudstyret, der højner komforten gennem det portugisiske landskab. Du kan f.eks. overveje en GPS til udflugterne ud af byen, hvor du støder på flere mesterværker fra UNESCO’s Verdensarvsliste. Små 5 km fra Lissabon finder du f.eks. Belem med Jeronimusklostret, der rummer Vasco da Gamas gravsted, samt tårnet Torre de Belem og haveanlægget Jardim da Praco do Imperio. Med biludlejning i Lissabon kan du også nå til den maleriske by Sintra, 30 minutter fra Lissabon, eller middelalderbyen Obidos, en lille time fra hovedstaden. Ellers har du muligheden for at køre langs Atlanterhavskysten, hvor du i nord f.eks. møder Porto og i syd badebyen Albufeira, hvis du da ikke kører videre ned mod Sevilla i Spanien.
Bestil udlejningsbilen allerede i dag Får du lyst til at leje en bil hos et af verdens største biludlejningsselskaber, er du altid velkommen til at kontakte os her på Sixt. Bilen kan lejes via vores hjemmeside eller pr. telefon allerede i dag. Vi ses på landevejen!
Show more
Godt at vide når du lejer i Lisboa
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Lisboa?
For at leje bil hos SIXT i Lisboa skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lisboa.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Lisboa?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Lisboa. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 10282 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,5)
Vejen til SIXT
(4,4)

FAQs om lejemål i Lisboa

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Lisboa?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Lisboa?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Lisboa?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?