Billeje i Madeira Funchal Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Madeira Funchal Lufthavn

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Madeira Funchal Lufthavn der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Madeira Funchal Lufthavn filial

Adresse

Madeira Airport, 9100-105 Santa Cruz, Portugal
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 00:00
Helligdage
08:00 - 00:00

Vores services ved Madeira Funchal Lufthavn

Sixt Biludlejning i Madeira Lufthavn

Sixt Biludlejning i Madeira Lufthavn

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Madeira Lufthavn (FNC) og oplev Portugals natursmukke ø, der er blevet kendt for sin frodige fauna, de stejle bjergskråninger og ikke mindst bysbarnet Cristiano Ronaldo, den verdenskendte fodboldspiller. Der er tale om en alsidig ø, der både taler til livsnyderen, friluftsentusiasten og kulturelskeren. Med billeje i Madeira Lufthavn når du nemt rundt til de ønskede destinationer, og det giver dig en fantastisk frihed, uanset om det gælder arbejde eller fritid. Teamet hos Sixt Biludlejning i Madeira Lufthavn er klar med udlejningsbiler i en førsteklasses kvalitet, og valgmulighederne lyder bl.a. på økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter, 4x4 og varevogne, og vi tilbyder dig endvidere 24 timers returnering af din udlejningsbil.
Op i højderne med Sixt

Op i højderne med Sixt

Atlanterhavets perle Madeira ligger i den nordlige del af Atlanterhavet, ud for Portugal. Madeira Lufthavn går ofte under betegnelsen Madeira Funchal Airport. Funchal er hovedstaden på øen. Når du kører rundt på øen, vil du straks blive fascineret af naturpanoramaer såsom Nonnernes Dal, landskaberne med tropiske frugter samt de mange skråninger, der indbyder til vandreruter og andre fritidsaktiviteter. Billeje i Madeira Lufthavn giver dig også chancen for at opleve Cristiano Ronaldo museet i Funchal, delfinsafarier i Atlanterhavet og Columbusmuseet på Porto Santo. Seværdighederne står kort sagt i kø, når du tager turen til denne fascinerende ø.
Velkommen til biludlejning hos Sixt

Velkommen til biludlejning hos Sixt

Går du efter en udlejningsbil fra Sixt, kan du tilvælge GPS navigation, ekstra navne på lejekontrakten samt forsikringer og autostole. Det er alle ting, der højner kørekomforten og gør turen til en sand fornøjelse. Som aktør har Sixt været i branchen siden 1912, hvorfor du trygt kan stole på vores branchekendskab. Du er kort sagt i trygge hænder, når du vælge en udlejningsbil fra Sixt, hvor du altid får adgang til et førsteklasses sortiment.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Madeira Funchal Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Madeira Funchal Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Madeira Funchal Lufthavn skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Madeira Funchal Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Madeira Funchal Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 1660 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Spørgsmål og svar om lejemål hos Madeira Funchal Lufthavn
Kan jeg booke et langtidslejemål i Madeira Funchal Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Madeira Funchal Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Madeira Funchal Lufthavn

Vis mere