Billeje i Faro

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Faro

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Faro Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Faro

Sixt Biludlejning i Faro

Sixt Biludlejning i Faro

Lej en bil hos Sixt og oplev en af Portugals smukke feriedestinationer, Faro, i Algarve regionen. Her kommer du helt ned til Portugals sydkyst ud mod Atlanterhavet, og der venter dig slentreture gennem historiske bydele, naturparker og strandarealer, mens du samtidig kan tage videre ud i landskabet til byer som Estoi, Albufeira og Lissabon, der er det perfekte afsæt for en rundrejse i Portugal. Vælger du Sixt biludlejning i Faro, får du adgang til et førsteklasses katalog af udlejningsbiler, der bl.a. består af økonomibiler, stationcars, sportsvogne og 4x4.Der er alle mulige gode grunde til at vælge billeje i Faro. Det giver dig mulighed for hurtigt og nemt at nå frem til byens topseværdigheder, der bl.a. tæller Capela dos Ossos. Kapellet gemmer på et både fascinerende og lidt skræmmende syn med tusindvis af knogler og kranier fra munke, der engang tjente byen. Et andet kirkerum finder du i byens gyldne kirke,hvor interiøret er præget af det pureste guld. Faro er endvidere et overflødighedshorn for dig, der elsker friluftsaktiviteter, lige fra golf til natureventyr i Ria Formosa Nationalpark. Der er også en vis charme i at tage turen gennem Faros historiske centrum, nyde bymuren fra det 13. århundrede og snuppe en tur til Ilha de Culatra, hvor man også kan dyrke strandlivet. Med SixtBiludlejning i Faro kan du tage på dagsudflugter til byen Estoi med sit lyserøde palads og de romerske ruiner, ligesom mange bevidst kombinerer opholdet i Faro med ture til nabobyen Albufeira, hvor afstanden er blot 45 minutter. Det er bestemt også værd at overveje muligheden for at tage ture til Portugals hovedstad, Lissabon. Fra Lissabon er der ligeledes en lang række attraktive seværdigheder i oplandet, såsom forstaden Belem, hvor du nemt kan bruge en halv til en hel dag.
Af sted med Sixt

Af sted med Sixt

Sixt billeje giver dig rigtig mange muligheder under dit ophold. Dels vælger du mellem en række kategorier, med alt fra økonomibiler til sportsvogne, ved enten at bestille over nettet eller telefonen, og dels vælger du frit den ønskede Sixt s tation. Måske foretrækker du at have adgang til en bil allerede i lufthavnen, eller måske skal du blot bruge den en enkelt dag, f.eks. på turen til Albufeira. Og har du tænkt på, om vi skal forsyne bilen med ekstraudstyr? Kontakt os i dag og lad os fortælle dig, hvordan vi gør dét at vælge billeje i Faro både nemt og billigt!
Show more
Godt at vide når du lejer i Faro
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Faro?
For at leje bil hos SIXT i Faro skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Faro.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Faro?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Faro. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 4148 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)
Køretøjet
(4,5)
FAQs om lejemål i Faro
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Faro?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Faro?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Faro?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Faro

Vis mere