Billeje i Faro Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Faro Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Faro Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Faro Lufthavn filial

Adresse

Aeroporto Faro, 8006-901 Faro, Portugal
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
06:00 - 00:00
Helligdage
06:00 - 00:00

Vores services ved Faro Lufthavn

Sixt Biludlejning i Faro Lufthavn

Sixt Biludlejning i Faro Lufthavn

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Faro Lufthavn (FAO) og oplev Algarveregionens hovedstad, der er rig på charmerende seværdigheder, kulturperler og ligeledes har et attraktivt strandareal. Faro er bestemt et besøg værd, især hvis du allerede planlægger en kør selv ferie langs Algarvekysten. Sixt hjælper dig gerne med bestilling af den udlejningsbil, der skal føre dig sikkert gennem de forskellige destinationer på turen. Vores udvalg i Faro Lufthavn tæller flere kategorier, heriblandt økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter, 4x4 og varevogne. Bemærk venligst, at vi ikke kan udstede garantier på bestemte bilmodeller, når du bestiller over telefonen eller via hjemmesiden. Vores billeje i Faro Lufthavn giver dig dog mulighed for at reservere den ønskede bilkategori.
Fra knogler til guld i Faro

Fra knogler til guld i Faro

Faro Lufthavn er også kendt som Algarve Lufthavn, eftersom Faro netop er hovedby i regionen af samme navn. Faro Lufthavn er placeret i det sydlige Portugal, og den ligger ganske få kilometer fra Faro by. I denne portugisiske ferieperle venter der et alsidigt udvalg af seværdigheder. Måske skal du styre din GPS mod Capela de Ossos, hvor du bag det smukke kirkerum finder et opsigtsvækkende kapel med op mod 1000 munkekranier. Et mere roligt syn får du i Den Gyldne Kirke, ligesom du også kan nyde livet på Faros strand eller en af golfbanerne. Med Sixt Biludlejning i Faro Lufthavn er du mere end klar til at få det hele med på turen rundt i byen.
Oplev alle de spændende destinationer med Sixt

Oplev alle de spændende destinationer med Sixt

Billeje i Faro Lufthavn giver dig chancen for at opleve alle de spændende destinationer, både de planlagte og de uventede. Det er charmen ved at leje en bil til rejsen. Vi tilbyder dig bl.a. også tilvalg af GPS navigation, ekstra navne på lejekontrakten og autostole, så du kan kombinere kørekomfort med sikkerhed.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Faro Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Faro Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Faro Lufthavn skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Faro Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Faro Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 3968 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Spørgsmål og svar om lejemål hos Faro Lufthavn
Kan jeg booke et langtidslejemål i Faro Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Faro Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Faro Lufthavn

Vis mere