Billeje i Polen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Polen

Mest populære i Polen

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Warszawa Chopin Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Polen

Sixt Biludlejning i Polen

Sixt Biludlejning i Polen

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Polen og nyd kulturlandets skønhed både sommer og vinter. Sixt Biludlejning i Polen findes bl.a. i lufthavnene ved byer som Warszawa, Krakow, Katowice, Wroclaw, Poznan, Lodz, Gdansk samt i Szczytno og Balice. De største byer har flere udlejningsstationer, hvorfor du frit kan vælge det ønskede kontor. Fra disse lufthavne og byer kan du nemt nå videre ud i landet. Udvalget af specifikke bilkategorier varerier mellem de forskellige kontorer, men som udgangspunkt kan du leje typer som økonomibiler, stationcars og 4x4 samt cabrioleter og sportsvogne. Fællesnævneren er den høje standard, og at bilerne kan lejes til yderst favorable priser. Book derfor allerede i dag. Valget af billeje i Polen gennem Sixt er ikke blot en økonomisk god deal. Du får også kontakt med en leverandør, der har været på markedet siden 1912, og som i dag fremtræder som et af verdens største biludlejningsselskaber. Udover tryghed og dedikation hos vores medarbejdere får du som kunde masser af valgmuligheder. Vælg frit mellem vores mere end 4000 kontorer verden over, et utal af udlejningskategorier samt nyttigt ekstraudstyr, der er med til at højne komforten, hvad enten du er den forretningsrejsende på tur eller har medbragt hele familien til rejsen rundt i Polen.Lidt om Polens seværdighederPolen byder på gamle byer, bjerge med skisportssteder, lange kyststrækninger og store skove. De gamle byer Warszawa, Krakow, Gdansk og andre har et meget rigt kulturliv. Warszawa er f.eks. en stor industriby, men har også masser af historiske monumenter, der er genopbygget efter Anden Verdenskrig. Den gamle bydel ved Slotspladsen er på UNESCO%u2019s liste over verdensarv, og man kan tilbringe timer her med at fordybe sig i fortiden. Desuden er der kirker og kongeslot med på listen over seværdigheder, du bør besøge. Krakow, Kopernikus%u2019 gamle universitetsby, er spækket medcharmerende cafeer og barer. Fra både Krakow og Katowice når du let skisportscentret Zakopane i din Sixt udlejningsbil. Er du i Gdansk, kan du bl.a. nyde de små havne og strande langs Østersøkysten, ligesom du finder flere wellnesshoteller, et skønt havneliv samt teatre og en flot natur. Polen er en af Europas store fødevareproducenter, og de store marker med grøntsager ligner nærmest et helt maleri. Polen har lange strækninger og byder på utallige oplevelser,hvorfor det i høj grad kan betale sig at satse på billeje i Polen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Polen
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Polen?
For at leje bil hos SIXT i Polen skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Polen.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Polen?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 3055 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Køretøjet
(4,8)

FAQs om lejemål i Polen

Kan jeg booke et langtidslejemål i Polen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Polen?