Billeje i Warsaw

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Warsaw

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Warszawa Chopin Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Warsaw

Biludlejning i Warszawa

Biludlejning i Warszawa

Går turen denne gang til Polen, kan du med stor fordel benytte dig af Sixt biludlejning i Warszawa. På vores hjemmeside finder du specifikke oplysninger om vores forskellige kontorer, der hjælper dig med at arrangere din billeje i Warszawa. Her kan du f.eks. få mere info om vores bilkategorier, der omfatter alt fra stationcars til økonomibiler! Lej en bil allerede i dag og nyd opholdet til fulde i denne hotte østeuropæiske kulturby! Boulevarden Krakowskie Przedmiescie er et godt sted at begynde sin byvandring. Den er fyldt med barokke kirker og stilede, gamle hoteller. Warszawa er en aldeles trendy by, som kan sammenlignes med andre hotte østeuropæiske byer som Prag og Berlin, men den er stadig lidt undergrundsagtig og ikke alt for turistet, om end du sagtens kan nyde godt af et væld af restauranter og caféer. Warszawa gør sig iøvrigt også godt bemærket, hvad angår kunst, herunder musik og film, hvilket bybilledet også afspejler. At omkring 80 % af Warszawa blev ødelagt under Anden Verdenskrig har haft sin pris for den ellers storslåede polske storby. Mange historiske spor forsvandt med bombardementerne. Er du historisk interesseret, er der dog stadig masser af museer og andre seværdigheder, der gør dig klogere på den polske fortid. Med billeje i Warszawa får du alle muligheder for at komme rundt til størstedelen af topseværdighederne.
Kom vidt omkring i Polen

Kom vidt omkring i Polen

Hvis du har fået nok af storby og har lyst til noget ganske andet, kunne du overveje nationalparken Bialowieza, som ligger midt i skoven Bialowieza, der strækker sig langt ind Hviderusland. Skoven er med på UNESCO’s liste over verdenskulturarv, idet den er Europas sidste urskov. Kort sagt det sidste skovområde i det europæiske lavland, der har fået lov at vokse fuldstændigt frit, og dette er på en måde takket været bisonen, som ifølge de polske konger var et vældigt interessant jagtbytte. Skoven var bisonernes hjem og måtte derfor bevares.
Sixt fleksible biludlejning i Warzawa Med Sixt billeje i Warszawa får du en virkelig stor fleksibilitet. Vi giver dig mulighed for at vælge den ønskede kategori, det ønskede kontor i Warszawa, det foretrukne afhentningstidspunkt samt ekstraudstyr. Du får muligvis brug for en GPS eller måske en ekstra autostol. Lad Sixt hjælpe dig, så du kan fokusere fuldt ud på oplevelserne, der venter dig i din Sixt bil! Med billeje i Warszawa gør du det nemt for dig selv, og udlejningsbilerne er toptunede ligesom kundeservicen!
Show more
Godt at vide når du lejer i Warsaw
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Warsaw?
For at leje bil hos SIXT i Warsaw skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Warsaw.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Warsaw?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Warsaw. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 1126 anmeldelser
Køretøjet
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
FAQs om lejemål i Warsaw
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Warsaw?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Warsaw?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Warsaw?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?