Billeje i Lodz

 

Mest populære i Lodz

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Lodz Lufthavn der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Lodz

Sixt Biludlejning i Lodz

Sixt Biludlejning i Lodz

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Lodz, Polens tredjestørste by og et af landets mest velbesøgte rejsemål. Vi står altid klar med moderne kvalitetsbiler, så du kan koncentrere dig om at få set og oplevet så meget som muligt uden at skulle tænke på, hvordan du kommer rundt mellem byens mange forskellige attraktioner. Med billeje i Lodz kan du både fordybe dig i Polens historie, opleve moderne kunst og slappe af i byens mange grønne områder. Lodz har lidt af det hele, og hvis du lægger vejen forbi et af vores kontorer i byen, finder vi helt sikkert en transportløsning, der passer perfekt til dig, så du ikke behøver at gå glip af noget, mens du er her. Vi glæder os til at se dig!Lodz er en by, der tilbyder noget for enhver. Tag en tur ned ad den mere end 5km lange Piotrkowska, en af verdens længste shoppinggader, hvor du helt sikkert finder både det, du leder efter, og det, du slet ikke vidste, at du ledte efter. Hvis sulten melder sig, er det bare vælge mellem en af de mange spændende restauranter og cafeer, der ligger i områder.Det gælder jo om at samle kræfter til at køre på yderligere ture rundt i Lodz. Trænger du til lidt ro og fordybelse samt en pause fra det pulserende byliv? Så tag en tur på Muzeum Sztuki, et af verdens bedste museer for moderne kunst, eller besøg den flotte botaniske have. Hvis tempoet skal lidt op igen, og trænger du til et skud adrenalin, er det bare at besøge byens forlystelsespark Lunarpark, hvor den store rutsjebane venter på dig. Lodz har noget at byde på, uanset om du er til kunst, historie eller forlystelser i højt tempo, og med Sixt Biludlejning i Lodz behøver du ikke at fravælge, du får skam tid til det hele.
Med Sixt får du det hele med

Med Sixt får du det hele med

Billeje i Lodz kan varmt anbefales, og har du endnu ikke forsøgt dig med billeje på dine rejser rundt om i verden, er Sixt Biludlejning et godt sted at leje en bil til opholdet. Vi har mere end 100 år på bagen, vi har nogle af klassens mest velkørende biler, og vores udlejningspriser er yderst favorable. Desuden mødes du af et velforberedt medarbejderteam, uanset dit valg af kontor, og deres mål er at få sendt dig ud på landevejene i sikker stil.
Show more

Godt at vide når du lejer i Lodz

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Lodz?
For at leje bil hos SIXT i Lodz skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lodz.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Lodz?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Lodz. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 94 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)

FAQs om lejemål i Lodz

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Lodz?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Lodz?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Lodz?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Lodz

Vis mere