Billeje i Wroclaw

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Wroclaw

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Wroclaw Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Wroclaw

Sixt Biludlejning i Wroclaw

Sixt Biludlejning i Wroclaw

Planlægger du en tur til Polen, kunne Sixt biludlejning i Wroclaw være et virkelig godt supplement. Lej en bil overnettet eller telefonen og giv dig selv muligheden for at se en masse af regionen. Rejs alene, med kolleger eller hele familien! Vi har udlejningsbilen, der passer til alle formål, hvad enten du drømmer om en handy 4x4 eller en smart sportsvogn. Med billeje i Wroclaw får du kort sagt en unik chance for at nyde denne europæiske kulturby i fulde drag! Wroclaw er en af de mest attraktive turistdestinationer i Polen takket være dens kombination af historie og kulturel storby. Den var europæisk kulturby 2016, hvilket gav den en opmærksomhed, som den fortjener. Hidtil har det været andre polske byer, der er løbet med spotlightet. Vigtige kapitler af den europæiske historie har udspillet sig her i Wroclaw, og en skøn blanding af bøhmiske, østrigske, preussiske, jødiske og polske folk har sat sit præg på byen. På den store Rynekplads finder man byens rådhus, som det tog 250 år at bygge. Det er da også en imponerende bygning. Indvendigt i rådhuset kan man nyde kunstmuseet Stary Ratusz. Fra den gotiske Sankt Elisabeth Kirkes 83 meter høje tårn kan du skue ud over hele byen, og det er således et perfekt break på køreturen. Et særligt tema i byen er dværgen. Dette er et levn fra protestbevægelsen Orange Alternativ under kommunismen, der fungerede som en kunstnerisk intervention. Det var i høj grad studenter, der klædte sig ud som dværge og parodierede magthaverne.
En dejlig europæisk blanding

En dejlig europæisk blanding

Med Sixt biludlejning i Wroclaw kan du opleve mere af Nedre Schlesien. Hvad med at tage ud at se på nogle af de flotte slotte og palæer? På Czochslottet kan du smage honningmjød. Eller måske lokker det med en sejltur på Oderfloden. Den polske gastronomi er også værd at stifte bekendtskab med. Klassikerne er kartofler, løg, brød og pølser, og disse fås i et utal af varianter, så du kan vinde kræfter til endnu flere køreture i Sixt bilen.
Sixt billeje i Wroclaw

Sixt billeje i Wroclaw

Med Sixt biludlejning i Wroclaw får du en pakke bestående af eventyr og kvalitet kombineret med tryghed, idet vi er et af verdens største og ældste biludlejningsselskaber. Sixt har således muligheden for at give dig nogle særdeles attraktive fordele, ligesom vi kender branchen ud og ind. Har du spørgsmål til vores billeje i Wroclaw, så spørg os til råds!
Show more
Godt at vide når du lejer i Wroclaw
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Wroclaw?
For at leje bil hos SIXT i Wroclaw skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Wroclaw.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Wroclaw?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Wroclaw. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Wroclaw
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Wroclaw?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Wroclaw?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Wroclaw?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Wroclaw

Vis mere