Billeje i Krakow Lufthavn

 

Mest populære i Krakow Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Krakow Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Krakow Lufthavn filial

Adresse

Kpt. M. Medweckiego 1, 32-083 Balice, Polen
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 23:45
Lør
09:00 - 21:00
Søn
09:00 - 23:45
Helligdage
09:00 - 23:45

Vores services ved Krakow Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Krakow Lufthavn (KRK) og tag på rundrejse i en rigtig kulturperle, hvor du både kan nyde et kig til smukke middelalderbygninger, få et grufuldt indblik i Anden Verdenskrigs jødeforfølgelser samt tage et spring i et af Europas største badelande. Vær indstillet på at få et både rørende og fantastisk ophold i Krakow. Din rejse begynder hos Sixt Biludlejning i Krakow Lufthavn, hvor vi har linet op med økonomibiler, stationcars og 4x4. Det er derfor helt op til dig at vælge, hvad der passer bedst til din forretningsrejse eller ferietur. Vi står endda klar med flere former for ekstraudstyr, der kan tilvælges ved bestillingen.
Få et tilbageblik i historien

Få et tilbageblik i historien

Krakow Lufthavn refereres også til som John Paul II International Krakow Balice Airport. Lufthavnen servicerer det sydøstlige Polen og er beliggende ca. 14 km fra bycentrum. Er du interesseret i historie, må du bare forbi Oskar Shindlers gamle fabrik, der nu er omdannet til museum. Her får du fortællingen om fabrikanten, der i al hemmelighed var med til at redde et stort antal jøder under Anden Verdenskrig. Fortællingen blev portrætteret i filmhittet Shindler's List. Kombinér eventuelt oplevelsen med en køretur til koncentrationslejren Auschwitz, der ligger ca. 60 km fra byen. Krakow er dog også et attraktivt kulturcentrum med det smukke Wawel slot, ligesom du kan nyde livet ved Wislafloden eller tage turen ud til den imponerende saltmine Wieliczka i 9 niveauer og med rundvisninger flere hundrede meter under jorden. Eller hvad med et smut i det gigantiske vandland Wodny, der er et af Europas største?
Bestil billeje i Krakow Lufthavn

Bestil billeje i Krakow Lufthavn

Er du interesseret i vores tilbud om billeje i Krakow Lufthavn, skal du blot ringe direkte til os eller klare bestillingen over hjemmesiden. Vi svarer også meget gerne på dine spørgsmål.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Krakow Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Krakow Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Krakow Lufthavn skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Krakow Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Krakow Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 787 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Køretøjet
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Krakow Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Krakow Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Krakow Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Krakow Lufthavn

Vis mere