Billeje i Poznan Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Poznan Lufthavn filial

Adresse

Bukowska 285, 60-189 Poznan, Polen
Mere information

Åbningstider

Man - Tir
09:00 - 23:55
Ons - Fri
09:00 - 23:00
Søn
14:00 - 23:55
Helligdage
14:00 - 23:55

Vores services ved Poznan Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Poznan Lufthavn (POZ), hvor der venter dig en herlig kør selv ferie i et polsk landskab, hvor du kan stå i historiske renæssancerammer i de polske storbyer for få øjeblikke efter at krydse grænsen tilTyskland. Du har derfor alle muligheder for at få en komplet pakke, når du vælger billeje i Poznan Lufthavn. Vores team hos Sixt Biludlejning i Poznan Lufthavn har mulighed for at tilbyde dig udlejningsbiler inden for kategorierne stationcars, økonomibiler, sportsvogne, cabrioleter, 4x4 og varevogne, ligesom vores katalog omfatter ekstraudstyr, der kan tilvælges. Vælg f.eks. en GPS eller autostole, hvis du skal køre langt på landevejene.
På besøg i en af Polens ældste byer

På besøg i en af Polens ældste byer

Poznan Lufthavn kendes også under betegnelsen Port Lotniczy Poznan Ławica, der har hentet sit navnet fra det omkringliggende område. Du befinder dig i det vestlige Polen og er endt i en by, der menes at være en af Polens ældste. Du kan derfor gå på jagt i byen efter masser af renæssancespor, bl.a. ved byens smukke rådhus, hvor de mekaniske geder springer frem på et bestemt klokkeslag. Det er en fornøjelse at slentre langs flodløbet, gennem byens ældre bydele, det prægtige nationalmuseum, ligesom du med billeje i Poznan Lufthavn nemt kan nå frem til Katedraløen med katedralen, der huser flere hemmeligheder under kirkegulvet, fodboldstadionet og Citadelparken. Eller måske overvejer du sågar en afstikker til steder som Stettin og Berlin? Med egen bil bliver verden pludselig mere lettilgængelig!
24 timers returnering af din udlejningsbil Billeje i Poznan Lufthavn tilbyder en 24 timers returneringsservice, og du har derfor en høj grad af fleksibilitet, når du vælger at køre med Sixt. Er du interesseret i at bestille en lejebil, kan den enten bestilles over nettet eller via vores hjemmeside. Så kontakt os endelig!
Show more
Godt at vide når du lejer hos Poznan Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Poznan Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Poznan Lufthavn skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Poznan Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Poznan Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 113 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(4,9)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Poznan Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Poznan Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Poznan Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Poznan Lufthavn

Vis mere