Billeje
Polen
Oversæt
Polen
Ændre personlige oplysninger

Billeje Polen: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Polen og nyd kulturlandets skønhed både sommer og vinter. Sixt Biludlejning i Polen findes bl.a. i lufthavnene ved byer som Warszawa, Krakow, Katowice, Wroclaw, Poznan, Lodz, Gdansk samt i Szczytno og Balice. De største byer har flere udlejningsstationer, hvorfor du frit kan vælge det ønskede kontor. Fra disse lufthavne og byer kan du nemt nå videre ud i landet. Udvalget af specifikke bilkategorier varerier mellem de forskellige kontorer, men som udgangspunkt kan du leje typer som økonomibiler, stationcars og 4x4 samt cabrioleter og sportsvogne. Fællesnævneren er den høje standard, og at bilerne kan lejes til yderst favorable priser. Book derfor allerede i dag.

Sixt Biludlejning i Polen

Valget af billeje i Polen gennem Sixt er ikke blot en økonomisk god deal. Du får også kontakt med en leverandør, der har været på markedet siden 1912, og som i dag fremtræder som et af verdens største biludlejningsselskaber. Udover tryghed og dedikation hos vores medarbejdere får du som kunde masser af valgmuligheder. Vælg frit mellem vores mere end 4000 kontorer verden over, et utal af udlejningskategorier samt nyttigt ekstraudstyr, der er med til at højne komforten, hvad enten du er den forretningsrejsende på tur eller har medbragt hele familien til rejsen rundt i Polen.

Lidt om Polens seværdigheder

Polen byder på gamle byer, bjerge med skisportssteder, lange kyststrækninger og store skove. De gamle byer Warszawa, Krakow, Gdansk og andre har et meget rigt kulturliv. Warszawa er f.eks. en stor industriby, men har også masser af historiske monumenter, der er genopbygget efter Anden Verdenskrig. Den gamle bydel ved Slotspladsen er på UNESCO%u2019s liste over verdensarv, og man kan tilbringe timer her med at fordybe sig i fortiden. Desuden er der kirker og kongeslot med på listen over seværdigheder, du bør besøge. Krakow, Kopernikus%u2019 gamle universitetsby, er spækket medcharmerende cafeer og barer. Fra både Krakow og Katowice når du let skisportscentret Zakopane i din Sixt udlejningsbil. Er du i Gdansk, kan du bl.a. nyde de små havne og strande langs Østersøkysten, ligesom du finder flere wellnesshoteller, et skønt havneliv samt teatre og en flot natur. Polen er en af Europas store fødevareproducenter, og de store marker med grøntsager ligner nærmest et helt maleri. Polen har lange strækninger og byder på utallige oplevelser,hvorfor det i høj grad kan betale sig at satse på billeje i Polen.

 

 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice