Billeje i Umag

 

Mest populære i Umag

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Umag der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Umag filial

Adresse

Dante Alighierija 12, 52470 Umag, Kroatien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00
Helligdage
08:00 - 20:00

Vores services ved Umag

Velkommen til Sixt i Umag

Velkommen til Sixt i Umag

Oplev det nordvestlige Kroatien på afslappet vis. Læg selv ruten, når du lejer en bil gennem Sixt Biludlejning i Umag. Afhent bilen og lejekontrakten på Sixtkontoret i det centrale Umag og start ud ved den lille kystbys dejlige havn. En Sixtbil under opholdet giver dig ikke blot mulighed for at opleve den charmerende by, men indebærer også, at du nemt og komfortabelt kan tage på eventyr langs den smukke Adriaterhavskyst samt udforske halvøen Istriens mange naturområder og historiske bygningsværker. Udlejningsbilerne hentes fra topbrands såsom BMW, Mercedes Benz eller Audi. Din billeje ved kontoret i Umag kan reserveres via hjemmesiden, smartphoneappen eller pr. telefon ved Sixtteamet, så vi har mulighed for at forberede alle detaljer til dit kommende besøg.
Sixt Biludlejning i Umag

Sixt Biludlejning i Umag

Vi fokuserer fuldt ud på at kunne tilbyde dig en fremragende service, konkurrencedygtige priser og stor frihed på bilrejsen rundt i Kroatien. Vores Sixtafdeling i Umag kan tilbyde et velassorteret udbud af moderne kvalitetsbiler, som jævnligt gennemgår servicesyn, så vi ved, at vi leverer et absolut topprodukt. Det er op til dig at vælge imellem de mange kategorier, der spænder over alt fra firehjulstrækkeren til stationcaren samt økonomibilen til sportsvognen. Vær blot OBS på, at billeje ved kontoret i Umag dækker en bestemt bilkategori og ej specifikke modeller. Biludlejning Umag kan også omfatte elementer som GPS navigation, ubegrænset kilometertal eller dækning af flere førere, hvis du vil lette transporten yderligere. Der er dog et hav af andre alternativer, så kontakt os i dag.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Umag

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Umag?
For at leje bil hos SIXT i Umag skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Umag.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Umag?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Umag

Kan jeg booke et langtidslejemål i Umag?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Umag?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?