Billeje i Koper

 

Mest populære i Koper

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Koper der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Koper filial

Adresse

Pristaniska 21, 6000 Koper, Slovenien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 15:00
Lør
08:00 - 13:00

Vores services ved Koper

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lad bilrejsen begynde ved Sixt Biludlejning i Koper for at få mest muligt ud af dit ophold i dejlige Slovenien. Koper ligger helt ud til havet i det vestlige Slovenien, og herfra har du kort afstand til grænsen til både Kroatien og Italien. Nogle af de vigtigste attraktioner i byen omfatter den gamle by fra den venetianske æra og det smukke palads fra det 15. århundrede. Kør en tur ved den lille kyst og nyd Kopers dejlige strande. Du kan naturligvis også nemt tage bilen til andre byer i området såsom Izola, Portonoc og Piran, og der er masser af vingårde i området, som er et besøg værd. Lej en bil hos Sixt i Koper og opdag, at du nemt kan lave ture til andre nærliggende destinationer, herunder smukke Ljubljana eller Trieste i Norditalien. Med Sixts billeje i Koper kan du således nyde Sloveniens Middelhavskyst fuldt ud.
Sixt Biludlejning i Koper

Sixt Biludlejning i Koper

Sixts billeje i Koper lader dig udforske den fantastiske kystby og dens omgivelser i dit eget tempo og i din foretrukne bil, som kan være alt fra en sportsvogn, stationcar, økonomibil, 4x4, minibus eller varevogn og mange andre køretøjer, som er til rådighed hos Koperfilialen. Sixt er en verdenskendt og erfaren biludlejer, og vi tilbyder kun de bedste bilmærker til konkurrencedygtige priser. Du kan naturligvis bestille ekstraudstyr, f.eks. GPS navigation, eller ubegrænset kilometertal til eventyreren samt vælge udstyr til børnefamilien. Sixtteamet hjælper dig altid med at få mest muligt ud af din tid i byen og omegnen.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Koper

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Koper?
For at leje bil hos SIXT i Koper skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Koper.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Koper?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 69 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Køretøjet
(4,9)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Koper

Kan jeg booke et langtidslejemål i Koper?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Koper?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?