Billeje i Portoroz Lufthavn

 

Mest populære i Portoroz Lufthavn

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Portoroz Lufthavn der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Portoroz Lufthavn filial

Adresse

Secovlje 19, 6333 Secovlje, Slovenien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
09:00 - 19:00
Lør - Søn
09:00 - 12:00
Helligdage
09:00 - 12:00

Vores services ved Portoroz Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Portoroz Lufthavn (POW), så du får frihed til at opleve det enestående ferieresort Portoroz, der giver dig mulighed for at opleve den slovenske del af Adriaterhavskysten. Så går du efter en kør selv ferie med tid til afslapning, eller søger du et break fra forretningsrejsen, er Portoroz et glimrende sted at slå sig ned. Med billeje i Portoroz Lufthavn udvider du dog dine muligheder, hvis du gerne vil koble driverlivet med arkitektoniske perler, masser af historier og storslået natur. Hvorfor ikke få det hele med i pakken på én gang? Sixt Biludlejning i Portoroz Lufthavn har et udvalg af økonomibiler, stationcars, 4x4 og varevogne, så du kan få det optimale afsæt gennem Portoroz og omegn. Kontakt os i dag via telefon eller hjemmesiden.
Videre til seværdighederne i Portoroz

Videre til seværdighederne i Portoroz

Portoroz Lufthavn ligger blot fem kilometers kørsel fra selve Portoroz, og her kan du se frem til strande, spa resorts og casinoer. Der er kort sagt lagt op til ren afslapning i dette slovenske ferieparadis. Du kan via din billeje i Portoroz Lufthavn også få en nem adgang til de omkringliggende naboparker, ligesom hovedstaden Ljubljana kan nås inden for halvanden time, og her får du en god kontrast til livet i Portoroz. Du kan også køre mod borgen i Bled eller Postonjahulerne. Måske foretrækker du i virkeligheden bare at blive ved Adriaterhavskysten. Fair nok! Kør f.eks. langs kysten op til Isola. Det er helt op til dig at sammensætte rejseforløbet.
Hvorfor vælge Sixt?

Hvorfor vælge Sixt?

Du skal vælge Sixt, fordi vi kan tilbyde dig en både pålidelig og professionel service, der har været vores kendetegn siden 1912. Desuden har vi stationer over det meste af kloden, hvorfor der aldrig er langt til en Sixt bil samt vores fleksible løsninger med diverse services og ekstraudstyr!
Show more

Godt at vide når du lejer hos Portoroz Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Portoroz Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Portoroz Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Portoroz Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Portoroz Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 3 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Køretøjet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Portoroz Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Portoroz Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Portoroz Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Portoroz Lufthavn

Vis mere