Billeje i Rovinj

 

Mest populære i Rovinj

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Rovinj der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Rovinj filial

Adresse

Hermana Dalmatina 8, 52210 Rovinj, Kroatien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00
Helligdage
08:00 - 20:00

Vores services ved Rovinj

Velkommen til Sixt Rovinj

Velkommen til Sixt Rovinj

Opdag det nordvestlige Kroatien i dit eget tempo med et premium køretøj fra Sixt Biludlejning Rovinj. Den charmerende by Rovinj finder du på den smukke halvø Istrien i Adriaterhavet, og når du lejer en bil, bliver transporten på din rejse både behagelig og komfortabel. Sixtkontoret Rovinj er beliggende i den østlige del af byen, hvorfor køreturen ikke er lang til skønne seværdigheder og oplevelser såsom Rovinjs smukke kirke, den vidunderlige park Zlatni Rt eller den naturskønne Limski kanal mod nord. Gør brug af Sixtbilen til at opdage det, du drømmer om, eller tag direkte til hotellet eller restauranten. Du vælger frit din foretrukne bilkategori og ekstraudstyr, og du kan derefter tilvælge Sixts billeje ved afdelingen Rovinj i fred og ro, enten online eller pr. telefon.
Sixt Biludlejning i Rovinj

Sixt Biludlejning i Rovinj

Uanset om du skal rejse alene eller som del af en større gruppe, har vi det helt rigtige køretøj til dig ved Sixt Biludlejning Rovinj. Få plads til hele selskabet i en rummelig stationcar, nyd lidt ekstra luksus under opholdet med en herlig sportsvogn eller tag på oplevelsesrejse til selv de mest afsides naturområder i en eksklusiv 4x4. Bemærk, at din reservation bygger på en valgt udlejningskategori og ej bilmærker etc. Sixts billeje ved kontoret Rovinj kan desuden optimeres med tilbehør, eksempelvis autostol og GPS navigation, samt nyttige tjenester, herunder ubegrænset kilometertal og en ekstra sækning. Vi glæder os til at byde dig velkommen ved kontoret i Rovinj, når du lejer en Sixtbil til opholdet i Kroatien.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Rovinj

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Rovinj?
For at leje bil hos SIXT i Rovinj skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Rovinj.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Rovinj?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 117 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Køretøjet
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Rovinj

Kan jeg booke et langtidslejemål i Rovinj?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Rovinj?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?