Billeje i Raanana

 

Mest populære i Raanana

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Raanana der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Raanana filial

Adresse

16 Hatidhar St., 43665 Raanana, Israel
Mere information

Åbningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fri
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdage
08:00 - 12:00

Vores services ved Raanana

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil ved Sixt Biludlejning Raanana og forgyld din rejse i den nordlige del af Israel. Når du vælger en topmoderne Sixtbil under dit ophold, bliver det ekstra nemt at tage videre til seværdighederne, mens du som forretningsrejsende kan nyde komforten hele vejen fra hotellet til mødet. Raanana er kendt som Sharonregionens perle og byder på mange skønne oplevelser og attraktioner. Styr gerne udlejningsbilen fra Sixtafdelingen Raanana til byens grønnepark i vest, hvor man bl.a. kan nyde søer, vandrezoner og en zoologisk have. Besøg Founders Museum for at lære mere om landets historie eller udnyt Sixt billeje i Raanana til at opleve nogle af kystens strande, såsom HaTsuk eller Poleg.
Sixt Biludlejning Raanana tilbyder biler af høj kvalitet

Sixt Biludlejning Raanana tilbyder biler af høj kvalitet

Vi byder dig velkommen til Sixt Biludlejning i Raanana, hvor du finder en lang række super moderne Sixtbiler til rejsen. Personalet ved kontoret har stor erfaring, når det kommer til biludlejning og hjælper dig gerne med at udvælge den rette bilkategori, så du f.eks. kan udforske området i en smart stationcar eller økonomibil, eller måske er du ude på eventyr i naturen i en moderne 4x4%u2019er eller nyder lidt ekstra luksus i den velrullende sportsvogn. Det er prisvenligt at vælge billeje i Raanana, da vi altid kører med yderst attraktive priser på alt fra lejeudgifter til bilernes ekstraudstyr. Sixt Biludlejning Raanana er klar til at finde den rette lejebil til dig, så længe du blot husker på, at vi udlejer fra kategorier og ikke særskilte bilmodeller i kataloget.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Raanana

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Raanana?
For at leje bil hos SIXT i Raanana skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Raanana.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Raanana?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 20 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Køretøjet
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Raanana

Kan jeg booke et langtidslejemål i Raanana?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Raanana?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?