Billeje i Raanana

 

Vores services ved Raanana

Sixt Biludlejning i Raanana

Sixt Biludlejning i Raanana

Lej en bil i Raanana og oplev en skøn, afslappende atmosfære i en forstad til storbyen Tel Aviv på Middelhavskysten. Din udlejningsbil venter på dig hos Sixt Biludlejning i Raanana, hvor du frit kan vælge mellem kvalitetsbiler inden for økonomibiler, stationcars, cabrioleter, sportsvogne og 4x4. Drømmer du om at pendle mellem fantastiske byer som Raanana, Tel Aviv og Jerusalem, er en udlejningsbil et must, hvis du også gerne vil kunne skabe fleksibilitet i rejseplanerne. Klik ind på vores israelske kontorer og lad drømmen om en bilferie i Israel spire. Sixt er altid klar med gode løsningsforslag. Det er her, vores mere end 100 års erfaring og positionen som et af verdens førende biludlejningsselskaber kommer til sin ret.Raanana på Sharonsletten ligger blot en halv times kørsel fra Tel Aviv, men modsat storbyen får du her en laid back stemning, hvor du kan nyde livet på de mange caféer, shoppe i butikker, opleve aktuelle koncertnavne på amfiteateret, eller måske lokkes du af en romantisk stund ved søen. Er du interesseret i at få et større indblik i byens oprindelse, skal du en tur forbi museet First Room. Vælger du billeje i Raanana, skyldes det givetvis, at du gerne vil udforske oplandet. Tel Aviv ligger lige til højrebenet. Millionbyen har både strande ud mod Middelhavet, ligesom du kan gøre din måske bedste handel på Carmel Market. Tel Aviv er også et godt alternativ til dig, der elsker museer. Begynd f.eks. ved Diaspora Museum. I stedet for Tel Aviv kan du også vælge at køre nordpå til de arkæologiske udgravninger i Caesera eller Haifa, der er Israels største havneby ved Carmelbjerget. En tredje mulighed er at køre ind i landet til Jerusalem og videre ud mod Det Døde Hav, hvis store mineralindhold kan skabe små mirakler for din hud. Biludlejning i Raanana giver dig kort sagt masser af muligheder inden for blot 1 times kørsel!
Sixt som brand

Sixt som brand

Sixt har oprindeligt tyske rødder, men er i dag et verdensomspændende koncept med mere end 100 internationale kontorer fordelt overalt på kloden. Filosofien er, at du skal kunne finde en kvalitetsbil inden for udlejningskategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4, sportsvogne og cabrioleter til rimelige penge. Sammenlign gerne vores priser med andre leverandører og se, hvor meget du egentlig får med vores pakke. Sixt er kendetegnet ved at levere en imødekommende og kompetent service, så bestil din billeje i Raanana online eller telefonisk.
Show more

Godt at vide når du lejer i Raanana

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Raanana.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Raanana?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Raanana. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Raanana?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 20 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Køretøjet
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

FAQs om lejemål i Raanana

Kan jeg booke et langtidslejemål i Raanana?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Raanana?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Raanana

Vis mere