Billeje i Tel Aviv Hotel Hilton

 

Mest populære i Tel Aviv Hotel Hilton

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Tel Aviv Hotel Hilton der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Tel Aviv Hotel Hilton filial

Adresse

HaYarkon St 205 Independence Park, 6340506 Tel Aviv, Israel
Mere information

Åbningstider

Man
08:00 - 17:00
Tir
08:00 - 16:00
Ons - Tor
08:00 - 17:00
Fri
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdage
08:00 - 12:00

Vores services ved Tel Aviv Hotel Hilton

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Du kan opleve Israels Middelhavskyst og den smukke by Tel Aviv på din helt egen måde, når du lejer en bil med Sixt billeje i Tel Aviv Hotel Hilton. Vi tilbyder udlejning af flere forskellige bilmodeller og vores personale byder på en topservice! Tel Aviv er Israels andenstørste by og har en dejlig placering i det vestlige Israel ud mod Middelhavet. Tel Aviv er en urban og moderne storby, der byder på alt fra spritnye veganske restauranter og moderne cocktailbarer til historiske bygninger, og man skal ikke glemme den fantastiske bronzefarvede sandstrand, der løber langs kanten af byen. Byen har meget at byde på, og via Sixt billeje hos Tel Aviv ved Hotel Hilton, har du mulighed for at opleve det hele uden at køre dig selv træt!
Sixt Biludlejning Tel Aviv Hotel Hilton

Sixt Biludlejning Tel Aviv Hotel Hilton

Nyd rundturen i en komfortabel og kølig bil i løbet af dagen, når varmen er stærk, og bevæg dig rundt på gåben om aftenen, når temperaturerneer mere milde. Således får du det maksimale ud af opholdet! Tel Aviv Hotel Hilton er omkranset af den hyggelige park, Independence Park, og ligger op ad kysten. Herfra kan du så begynde din køretur med en fantastisk udsigt over Middelhavet.Sixt Biludlejning i Tel Aviv er placeret tæt på kysten ved Hotel Hilton. Du finder let vores afdeling, hvis du bor centralt i byen. Lej din bil online hjemmefra på Sixt hjemmeside eller telefonisk. Bilen står dernæst klar til afhentning på det lokale kontor.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Tel Aviv Hotel Hilton

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tel Aviv Hotel Hilton?
For at leje bil hos SIXT i Tel Aviv Hotel Hilton skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tel Aviv Hotel Hilton.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Tel Aviv Hotel Hilton?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 65 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,6)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Tel Aviv Hotel Hilton

Kan jeg booke et langtidslejemål i Tel Aviv Hotel Hilton?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Tel Aviv Hotel Hilton?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?