Billeje i Tel Aviv Merkaz

 

Mest populære i Tel Aviv Merkaz

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Tel Aviv Merkaz der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Tel Aviv Merkaz filial

Adresse

Hamasger 9, 6777658 Tel Aviv, Israel
Mere information

Åbningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fri
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdage
08:00 - 12:00

Vores services ved Tel Aviv Merkaz

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Begynd din bilrejse ved Sixt Biludlejning i Tel Aviv i smukke Israel. Uanset om du ønsker at besøge en af Tel Avivs smukke, hvide sandstrande, spændende monumenter, flotte pladser eller gode indkøbscentre, er Sixt billeje i Tel Aviv ideelt til at udforske byen og de omkringliggende områder. Med en bil fra Sixt ankommer du sikkert til dejlige strande som Gordon Beach, kan opleve byen og landets historie, kunst og kultur på Museet om landet Israel eller Kunstmuseet og kan besøge kendte håndværksbutikker ved Grand Ha Pisga eller det interessante San Pedro kloster. Du kan desuden tage rundt i kvartererne Lilinblum og Nachlat Binyamin og opleve, hvorfor Tel Aviv også kaldes byen, der aldrig sover. Kontakt teamet telefonisk eller online for at bestille din kvalitetsbil hos Sixt.
Sixt Biludlejning i Tel Aviv

Sixt Biludlejning i Tel Aviv

Sixt Biludlejning i Tel Aviv Sixt har mange pålidelige køretøjer i fremragende stand og indenfor forskellige kategorier som praktiske familiebiler, kompakte bybiler og robuste 4x4 og offroad modeller. Vælg den bil, der bedst passer dine præferencer og tilføj gerne praktisk ekstraudstyr til bestillingen, såsom GPS navigation eller en autostol. Når du lejer en bil hos Sixt, kan du være sikker på at opleve den højeste kvalitet, og du er altid tryg på rejsen takket være vores sikre udlejningsbiler. Har du specielle ønsker, f.eks. en bil med automatgear og aircondition, skal du endelige ikke tøve med at indtaste dem, når du bestiller billeje i Tel Aviv. Rejs komfortabelt og nyd dit ophold i dejlige Tel Aviv med Sixt.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Tel Aviv Merkaz

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tel Aviv Merkaz?
For at leje bil hos SIXT i Tel Aviv Merkaz skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tel Aviv Merkaz.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Tel Aviv Merkaz?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Tel Aviv Merkaz

Kan jeg booke et langtidslejemål i Tel Aviv Merkaz?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Tel Aviv Merkaz?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?