Billeje i Netanya

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Netanya filial

Adresse

Ussishkin street no 2, 42116 Netanya, Israel
Mere information

Åbningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fri
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdage
08:00 - 12:00

Vores services ved Netanya

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Afhent din lejede bil ved Sixt Biludlejning Netanya og skab nogle attraktive rammer for kørslen gennem Israel. Sixtkontoret Netanya er beliggende i den nordlige del af byen og indenfor kort køreafstand til den smukke middelhavskyst. Når du er kommet bag rattet i den komfortable Sixtbil, er der ingen grænser for, hvad du kan vælge at udforske i denne skønne del af Israel. Udnyt f.eks. gerne Sixt billeje i Netanya til at opleve landets vidunderlige natur, såsom naturreservatet og ørkenområdet ved Israel National Trail eller dejlige strande såsom Poleg syd for Netanya. Du har heller ikke langt til det historiske krigsmindesmærke i Netanya eller hvorfor ikke tage på et roadtrip til landets hovedstad mod syd, Tel Aviv? Det er op til dig, hvad der skal skei din topmoderne Sixtbil!
Fremragende kvalitet og favorable priser ved Sixt Biludlejning Netanya

Fremragende kvalitet og favorable priser ved Sixt Biludlejning Netanya

Lej en pålidelig førsteklasses bil fra Sixtafdelingen i Netanya og nyd godt af den høje kvalitet, som alle Sixts udlejningsbiler holder. Sixt startede ud som et familiefirma i Tyskland for over 100 år siden, men i dag, har vi som globalt biludlejningsselskab kontorer over det meste af verden. Billeje i Netanya giver dig mulighed for at få konkurrence dygtige priser på kvalitetsbiler, der strækker sig fra moderne stationcars og økonomibiler til sportsvogne og 4x4%u2019eren. Ekstraudstyret kan ligeledes bestilles ved Sixt Biludlejning Netanya. Lad os her nævne GPS, ubegrænset kilometertal og særlige bagageforanstaltninger. Bestillinger sker via Sixts hjemmeside, app eller telefonisk, og vi er naturligvis altid særligt glade for forhåndsreservationer inden rejsen.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Netanya
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Netanya?
For at leje bil hos SIXT i Netanya skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Netanya.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Netanya?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Netanya

Kan jeg booke et langtidslejemål i Netanya?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Netanya?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?