Billeje i Netanya

 

Mest populære i Netanya

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Netanya der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Netanya

Sixt Biludlejning i Netanya

Sixt Biludlejning i Netanya

Søger du efter et skønt ferieresort tæt ved Middelhavet og med masser af restauranter og shoppingmuligheder lige i nærheden? Lej en bil via Sixt Biludlejning i Netanya og få herigennem mulighed for at rejse rundt i et af Israels bedste ferieresorts med masser af strande og butiksliv. Det er den perfekte kontrast til millionbyer som Tel Aviv, Jerusalem og Haifa, der alle ligger en kort køretur fra din base. Hos Sixt har vi udlejet kvalitetsbiler gennem en årrække, og vores kompetencer skinner igennem, når du vælger billeje i Netanya. Din udlejningsbil kan reserveres allerede i dag, reservér den på vores hjemmeside eller over telefonen allerede i dag!Middelhavskysten er et elsket område, når snakken falder på feriedestinationer i Israel. Det er bl.a. her, at du finder storbyer som Tel Aviv og Haifa. Midtvejs mellem de to kystbyer finder du imidlertid charmerende Netanya, der er et veludviklet ferieresort med alt fra mindre markeder til større shoppingcentre. Omdrejningspunktet for byens turisme er en række fantastiske strande såsom Poleg Beach og Amphi Beach, hvor der både er plads til solbadning, hyggelige restaurantbesøg og masser af vandsport. Samtidig finder du tæt på strandene flere naturreservater, heriblandt orkidéparken Utopia. Netanya er kort sagt et perfekt valg, når du ønsker ren afslapning. Med billeje i Netanya er det også et godt bud med en udflugt til både Tel Aviv og Haifa, ligesom de historiske interessante udgravninger i Caesarea bestemt også er et besøg værd. Samtidig kan du på omkring halvanden times kørsel nå til Jerusalem, og herfra er der ikke langt til Det Døde Hav, hvis høje mineralindhold får folk fra nær og fjern til at tage en uforglemmelig flydetur i dette legendariske hav.
Vælg Sixt og få fleksibilitet

Vælg Sixt og få fleksibilitet

Sixt Biludlejning i Netanya giver dig en stor fleksibilitet, hvis du påtænker at koble strandlivet med masser af storbyoplevelser i de omkringliggende byer. Hos os får du prima udlejningsbiler, og de kan erhverves inden for kategorier som stationcars, 4x4, cabrioleter, sportsvogne og økonomibiler. Stil, pris og klasse går derfor hånd i hånd, når du vælger Sixt. Vi gør en dyd ud af at tilbyde dig kvalitet til billige penge! Bemærk, at du desværre ikke kan bestille ud fra specifikke modeller, når du booker over nettet eller telefonisk hos en af vores medarbejdere. Til gengæld er det muligt at forsyne den enkelte bil med ekstraudstyr som autostole og GPS, alt efter dine personlige ønsker.
Show more

Godt at vide når du lejer i Netanya

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Netanya?
For at leje bil hos SIXT i Netanya skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Netanya.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Netanya?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Netanya. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Netanya

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Netanya?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Netanya?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Netanya?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Netanya

Vis mere