Billeje
Israel
Oversæt
Israel
Ændre personlige oplysninger

Billeje Israel: Sixt Rent a Car

Sixt Biludlejning i Israel er et perfekt startpunkt på en fantastisk rejse i et land, der har utroligt meget at byde på. Der er noget for enhver i Israel, uanset om du søger historiske eller kulturelle oplevelser, dejlige strande og snorkling eller naturoplevelser. Lej en bil hos Sixt og lad os hjælpe dig med at arrangere den ideelle bilrejse i dejlige Israel. Sixt har mange kontorer over hele landet, så du kan frit bestemme, hvor du vil starte din ferie. En udlejningsbil giver dig en helt speciel frihed på ferien eller forretningsrejsen og du vil helt sikkert nyde komforten, trygheden og fleksibiliteten, som du opnår med en Sixt bil.

Sixt Biludlejning i Israel

I dette lille land i Mellemøsten venter der oplevelser, du sent vil glemme. Lej en bil hos Sixt og udforsk Israel på egen hånd og i dit tempo. Du bør ikke gå glip af de religiøse pladser i smukke Jerusalem eller de bibelske steder ved Nazareth, Galileisøen eller Masada. Hvis du leder efter aktiviteter udendørs, skal du bestemt vende Sixt bilen mod Det Røde Hav, hvor du kan snorkle og slappe af, eller køre til den nordlige del af landet, hvor du kan vandre og nyde skovene. Eller hvad med at flyde rundt i det dejlige Døde Hav eller besøge Bahai Gardens i Haifa? Med billeje i Israel kører alting helt problemfrit, og du bør blot tænke på, at advarselstrekanterne ved vejen varsler om mulig fare, og at de forskellige farver i nogle områder har forskellige betydninger, såsom rød og hvid for parkering forbudt.

Book en prisbillig kvalitetsbil med Sixt

Sixt har mange års erfaring inden for biludlejningsbranchen, og komfort og tryghed er nogle af de ting, som vores kunder især efterspørger. Uanset om du skal på ferie eller forretningsrejse, hjælper Sixt dig med at finde den ideelle bil. Vores medarbejdere yder altid en fremragende service og gør alt for at opfylde dine individuelle ønsker. Vi har mange bilkategorier at vælge imellem, bl.a. en økonomibil, cabriolet eller 4x4, og hvis du har lyst til at bestille ekstraudstyr, såsom autostole eller GPS navigation, eller vil have en bil med automatgear, så gør vi også alt for at løse det. Vi har biler i alle prisklasser og tilbyder også fuld kaskobeskyttelse, ligesom mange af vores kontorer har individuelle services. Med valget af Sixt Biludlejning i Israel står alle døre kort sagt åbne til landets både kendte og ukendte skatte, så vælg allerede i dag, hvor turen skal gå hen og book straks din billeje i Israel.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice