Billeje i Finland

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Finland

Mest populære i Finland

* Priserne er udregnet den 28.03.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Helsinki-Vantaa Lufthavn der starter den 04.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Finland

Sixt Biludlejning i Finland

Sixt Biludlejning i Finland

Lej en bil til opholdet i Finland og oplev de mange fordele ved at have valgt billeje frem for at satse på de offentlige transportmidler. Din bil afhentes direkte ved Sixt Biludlejning i Finland, og vores forskellige kontorer er placeret over et vidt geografisk område, så vælg den finske destination, der matcher dine rejsebehov. Sixt har mange års erfaring med at udleje biler til et globalt publikum, og vi fokuserer på kombinationen af en fremragende kundeservice og kvalitetsbiler. Vi har tilmed gjort bestillingsprocessen og afhentningen af din udlejningsbil hurtig og smidig, så du har mere tid til at nyde din billeje i Finland.Smukke Finland er kendt for sine store skove, fjelde og næsten 200.000 søer. Med en udlejningsbil har du gode muligheder for at udforske det store land og desuden gøre det i dit eget tempo. Oplev f.eks. landets hovedstad, Helsinki, hvor du kan træde ind på en række spændende museer, se den berømte tempelkirke, som er sprængt ind i enorm klippe, og spise god mad eller shoppe blandt de mange designerbutikker. Er du vild med naturoplevelser, kan du bl.a. styre Sixt bilen mod Jyväskylä i landets søområde, hvor du kan sejle i kano og fiske ved den fantastisk smukke sø eller tage på et roadtrip i Laplands højland nord for Polarcirklen. Her kan du dyrke skisport om vinteren ved de høje fjelde eller vandre om efteråret i områdets naturparker. I Rovaniemi kan du desuden besøge Polarcirkelhyttten samt Santa Claus Village, for ifølge finnerne, hører Julemanden hjemme på denne egn. Uanset hvad, er denne magiske landsby mod nord en fuldendt oplevelse for alle, der elsker julens mange glæder.
Med en Sixt bil er du rustet til eventyr

Med en Sixt bil er du rustet til eventyr

Sixt er virksomheden, der har udlejet biler siden 1912, og som i dag råder over mere end 4000 kontorer over hele kloden. Med billeje i Finland kan du opleve vores fremragende service fra vores hjælpsomme team, der altid er på plads. Hvis du har brug for information inden afrejsen, er du altid velkommen til at kontakte din foretrukne Sixt Biludlejning i Finland direkte, du er også velkommen til at spørge ind til services og udvalg. Sixt hjælper dig med at finde den helt rigtige bil, såsom en økonomibil eller en 4x4, samt det ønskede tilbehør. Det er tid til at opleve Finlands mange fantastiske destinationer, og med billeje via Sixt bliver vejen både lidt sjovere og nemmere.
Show more
Godt at vide når du lejer i Finland
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Finland?
For at leje bil hos SIXT i Finland skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Finland.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Finland?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 3007 anmeldelser
Køretøjet
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz C-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz C-Class Cabriolet Aut.

FAQs om lejemål i Finland

Kan jeg booke et langtidslejemål i Finland?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Finland?