Billeje i Danmark

 

Steder du kan begynde din rejse i Danmark

Mest populære i Danmark

* Priserne er udregnet den 02.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Københavns Lufthavn der starter den 09.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Danmark

Sixt Biludlejning i Danmark

Sixt Biludlejning i Danmark

Sixt gør billeje i Danmark super nemt, og der tilbydes udlejningssteder mange centrale steder i landet, ved bl.a. lufthavne, havnebyer og større byer. Uanset hvilket behov du har ang. biludlejning i Danmark, så står Sixt klar med den rigtige lejebil til dig. Sixt kan tilbyde lejebiler til mange formål, og hvad enten du er på tur med familien, på forretningsrejse eller på romantisk tur med kæresten i Danmark, så har Sixt Danmark et kæmpe udvalg af udlejningsbiler, som omfatter bybiler, stationcars, firhjulstrækkere og sportsvogne. På Sixt hjemmeside kan du reservere den bil, der passer dig bedst. Du kan også bestille alt det ekstraudstyr og de tilvalg du ønsker - bl.a. ekstra fører, ekstra forsikring eller barnesæde - og det hele står klar til dig ved den Sixt Biludlejning i Danmark, som du bestiller det til.
Billeje i Danmark, nemt og bekvemt

Billeje i Danmark, nemt og bekvemt

Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning i Danmark, er du fri for at bruge tid og kræfter på dyr og besværlig offentlig transport, og kan i stedet begive dig ud på de smukke danske landeveje i en lækker udlejningsbil. Danmark er et forholdsvist lille land, og der er aldrig længere end 50 km til kysten, så lige meget hvor i Danmark du kører hen, er det altid en god ide at medbringe håndklæde og badetøj. Danmark byder på et vidt forgrenet netværk af skønne landeveje, og de smukkeste af dem har fået navnet Margueritruten, som i alt tæller 3.600 km landevej, der løber forbi 200 af de vigtigste af seværdighederne i Danmark. Man kan altid kende Margueritrutens veje på deres brune skilt, som har en hvid/gul margueritblomst som motiv, og man kan finde flere oplysninger om ruten hos turistbureauerne rundt om i Danmark.
Attraktioner i Danmark

Attraktioner i Danmark

Danmark byder på tusindvis af attraktioner og seværdigheder, og det er selvfølgelig ikke muligt at se dem alle, men lejer man en bil hos Sixt i Danmark, er man allerede godt på vej, og har sikret sig den bedst mulige biludlejning på de danske landeveje. Hvis du lejer bil i København eller i Københavns Lufthavnen i Kastrup, kan du køre ud til Den Blå Planet, der er Nordeuropas største akvarium. Her kan man se hammerhajer og leopardrokker, og har man mod på lidt shopping senere på dagen, kan man køre til Fields eller centrum af København. Det er også oplagt at køre en tur over Storebæltsbroen, og nyde en af de smukkeste køreture, man kan tage i Danmark. Hvis du lander i Billund lufthavn kan du stige direkte ind i en lejebil hos Sixt og køre til Legoland eller Lalandia. Der er mange ting at se i Danmark, og hvis du vil nå så mange som muligt på kort tid, er billeje den bedste måde at komme hurtigt rundt i Danmark.
Show more

Godt at vide når du lejer i Danmark

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Danmark?
For at leje bil hos SIXT i Danmark skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Danmark.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Danmark?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 6255 anmeldelser
Køretøjet
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,5)
Ved SIXT-filialen
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

FAQs om lejemål i Danmark

Kan jeg booke et langtidslejemål i Danmark?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Danmark?