Billeje
Kijev Zhuliany Lufthavn
Oversæt
Ukraine // Kijev // Kijev Zhuliany Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Kijev Zhuliany Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Medova 2
  03048 Kyiv UA +380-443830006
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: IEV
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
 
 

Glæd dig til at udforske Ukraines hovedstad i en moderne og komfortabel bil fra Sixt Biludlejning i Kiev Lufthavn (IEV). Du finder lufthavnen placeret i den sydvestlige del af Kiev, også kaldet Kijev, og Kiev Lufthavn i Zhuliany udgør en af hovedstadens to lufttransportcentraler for passagerere. Sixtkontoret ligger ved siden af landingsområdet, hvilket letter oplevelsen for dig, der ankommer med fly.

Oplev Kiev i en Sixtbil fra biludlejningen i Kiev Lufthavn

Når du har afhentet udlejningsbilen ved Sixt Biludlejning i Kiev Lufthavn, har du frihed til at udforske denne vidunderlige by. Du finder mange betagende bygninger og hellige pladser i Ukraine, som også er fascinerende at besøge for ikke troende. Styr f.eks. gerne Sixtbilen fra Kiev Lufthavn i retning af det historiske grottekloster Pechersk Lavra, som blev bygget af munke tilbage i 1051. Det ortodokse kloster anses for et af Ukraines mest hellige pladser og er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Det er desuden værd at lade Sixt billeje i Kiev Lufthavn føre dig til den livlige Uafhængighedsplads midt i Kiev eller tage turen til grønne Hydropark, der bl.a. byder på strande.

Pålidelighed, førsteklasses biler og stort udvalg

Uanset om du er på udkig efter en smart og moderne økonomibil, en praktisk og komfortabel stationcar eller muligvis en rummelig og robust 4x4, finder du den ideelle udlejningsbil hos Sixt Biludlejning i Kiev Lufthavn. Vi er den pålidelige og driftssikre leverandør, der har udlejet biler siden 1912 og ved, hvor vigtigt det er med personlig service og tryghed på rejsen. Derfor tilbyder Sixtkontoret i Kiev Lufthavn prisvenlige førsteklasses køretøjer, ligesom vi giver dig mulighed for, at skræddersy bestilingen med diverse tjenester og tilbehør. I Kiev Lufthavn kan du desuden få gavn af en 24 timers returneringsservice. Lej en bil via Sixt billeje i Kiev Lufthavni dag og bliv klar til rejsen.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Kijev Zhuliany Lufthavn IEV Medova 2 03048 Kyiv 50.412511, 30.443372 +380-443830006

Sixt kontorer Kijev Zhuliany Lufthavn IEV

Medova 2
03048 Kyiv
 
Tlf. +380-443830006

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice